badat + solat

har varit och solat hela dagen och tagit mitt första dopp i sverige! därför dåligt med uppdatering. nu ska jag ducsha och fixa mig! hörs senare! :) uppdateringen kommer suga, men det är SOMMARLOV FÖRFAN!


sängen


Ska sova nu, har tvättat bort allt smink, borstat tänderna och smörjt in ansiktet. godnatt. ♥

fina storebror


ungifär nu så åker min storebror från thailand hit till stockholm. tre och en halv vecka har han varit borta! vi ses ju inte så ofta, men jag har saknat dig! :) 15 år snart!

han är min man

jag vet att det är omöjligt, men björn jag är KÄR i dig :'( duuuu är fiiiiiiiin. björn <3 alice bjööööörn vi hör ihop :) HAHA! :)
 +
= FÖREVIGT!

blommigt


ginatricot 199:- billigt är kul!

fööööörlåt (a)

har inte glömmt er [a] nej då.
men jag har typ haft sjukt mycket att göra. och jag lovar minst tre inlägg innan sängen. vi hörs snart igen! ♥


blommigt


(gammal bild) idag hade ja på mig den hära kjolen. dock gillar jag inte den. ett sånt dära onödigtköp. haha. visst söt, men jag vet inte. inte fastnat för den riktigt. tänkte iallafall visa vad jag bar på mig idag. ett + för mig för jag inte andvände något smink. det var duktigt! föresten andvänder jag inte lika mycket smink som förut längre, inte på sommaren iallafall. hehe. rätt sjukt jag är liite trött fast jag sovit sjukt mycket idag. hehe. kanske går och lägger mig men då kommer jag typ vakna 8 imorgon. vi hörs om jag inte somnar i love u. ♥

HISSAR OCH DISSAR

... det var ju ett tag sedan jag satt ut hiss&diss, därför tänkte jag köra en lista nu!

blondinbloggarna - ja, nu är jag så trött jag är säkert inte ensam om det. dom tre såkallade stor bloggarna. det här handlar inte om avensjuka utan om att jag är trött på dom. 1. varför finns det inte brunettbloggare som är så stor som dom och håller på som dom? sminkar sig överdrivet och det? haha. sen en sak till dom tjatar hela tiden om vem som tar ifrån varandra, bloggare tar av alla, alla gör det. så liksom? sen sitter dom och typ bråkar om sånt? dom är kopior av varandra. snälla. för ett tag sen skrev en person om mig i sin blogg om att jag tar hiss och diss ifrån den och att jag andvänder samma program som man returserar bilder på att jag tar det ifrån henne, snälla hiss & diss har alla jag hade det i min gamla blogg + hur många andvänder inte det programet? tänker inte nämna namn men sånt här gör mig irriterad. naztysbunny.blogg.se våran nästa stora bloggare fast brunett? haha, bättre! brunetter är finast tycker jag. ser mer äkta ut.

bråka med sin bästavän jag och frida bråkar JA, tyvärr vad tänker jag inte gå in på. men jag tycker det är synd. och det är inte en blogg trend att vi bråkar som p & d värkar göra stup i kvarten. men hoppas jag och frida snart fixar upp det. hon är ju fan min andra halva.


emma & alice kör back on track. för er som känner mig vet att för ett och ett halv år sen var emma och jag tajta. sen i maj för ett år sen då sabbades vår vännskap pågrund av bråk, vi har försökt blivitt lika tajta igen, men det har varit väldigt svårt. nu kör vi back on track, och jag hoppas verkligen vi lyckas få tillbacks allting, för jag har verkligen saknat våra stunder. vi hade ju värkligen roligt, haha.

björn gustafsson när jag säger att jag älskar honom menar jag det. ååh, asså kan kolla på parlamentet flera gånger helatiden haha, jag smälter! han är den sötaste. uuucsh, jag är typ KÄR i dig bjööööörn. haha. fyfan va fin han är!

ung08 hur många längtar inte? TVÅÅÅ MÅNADER KVAAAAR. FYFAN VA NIIIICE! :)



 


lite uppdatering!


julafton 2008.
har ducshat nyss igen sitter och plattar håret + smsar ska sminka mig också. ska inte ut, men liksom har inget och göra och jag tycker det är sjukt kul att fixa sig om man har tid på sig. hatar att fixa mig på en kvar, ucsh! så nu ska jag fixa mig. kommer typ inte somna försn 5 som jag nästan gjort varje kväll nu. haha. vi hörs snart igen! ♥

chilla galet

har ju sovit flera timmar på dagen + sov till halv 12 så idag blir det städning + datorn! chillipill.


lista

VAD TÄNKER DU PÅ NÄR DU HÖR ORDET ..?

grönt: sommar
Sockervadd: pink
Ost: macka
USA: tjocka
Sex: snopp
Frukt:  melon
Alkohol: full
TV-shop: onödigt
Pyssel: 3an
Skräckfilm: saw
Kusin: amanda
Skitfilm: skräck filmer
Humor: björn gustafsson
Paris Hilton: diva
Dricka: alcoholfri ciiiiiider
Jesus: troende
Doft: parfymer
Julen: julklappar
Varmt: sommar
Pizza: vecuvio
Blod: läskigt
Skönt: masasge haha
Begravning: jobbigt
Gott: jordgubbar
Bröllop: jane & dan
Kärlek: vännskap
Mardröm: läskigt
Sommar: sommarlov
Äckligt: kryp
Djurpark: djur
Härligt: regn
Vinter: födelsedag!
Läskigt: skräck filmer

uppdate: SJÄLVKLART ska ni få bilder. har varit lite slapp idag, centrum, kollat på min fina björn och sovit hela kvällen + ätit middag. och björn är värkligen fin! i love u.


underbara grekland!


lite mindre en ett år kvar nu, fy vad jag längtar tillbacks!
ska såklart uppdatera, har inte varit på humör bara. jag ska ducsha nu. sen fixa håret. sen lovar jag ett inlägg om gårdagan! förlåt än en gång. men ibland tröttnar jag lite. hehe. vaknade iallafall nyss! nu måste jag hoppa in i ducshen! vi hörs snart då. ♥


hej

har ingen blogg lust. och jag har ingeting att skriva. skriver imorgon. ♥

straaaaaanden

jag är hemma själv hela dagen och natten + dagen imorgon också! YES! nu har min familj åkt. ska packa ihop och dra mig till stranden med emma! vi hörs ikväll! det är så fint väder idag, måste ju ta mitt första dopp idag! :) bada ju i grekland men inte i sverige än! hörs puss!

my girls. typ i sexan? haha

syskon kärlek

jag hatar miiiiin familj. min syster mest. hon häller ut chipsskål på mitt golv med flit. jag ska spotta hennes face nu. vi hörs senare! :)

du är så ful, blonda bimbo.

natt ugglan


oseriös.
jag kan inte soooooova, jag måste. godnatt!

porra lite på msn nyss med emma, i know u love it baby!

systrar


nej! vi är inte systrar påriktigt. vi brukar nämligen få höra det.
tänkte bara säga godnatt! :) puss!

king of pop

han kommer nog aldrig glömmas. det gick rykten om att han våldtog sina barn. han var verkligen cool. han såg förskräklig ut men vi kan aldrig säga att hans musik var dålig. den var sjukt jävla bra. han kommer aldrig glömmas. han lämmnade tre barn efter sig.  Michael Jackson, vi glömmer dig aldrig & vi glömmer aldrig din musik och dance moves. du är häfftig! vila i frid. min absoluta favorit låt:


we are the world.
vila i frid!

vi hade underbart roligt tillsammans










dom hära bilderna bjuder vi på, eller hur emma?

kvällen bjöd på skratt och minnen! fy va kul att vi börjar få tillbaks lite. back on track. vet att jag svikit dig. men som jag sa när jag var ute "vi är endå rätt lika emma." vi är som systrar.

<3 randigt


dom här är snygga och "vanliga" liksom snygga till allt. älskar dem. finns i olika färger samt helfärgare. ginatricot.

Henrik Dorsin


"En gaffel kort" synd att han är så gammal annars skulle jag falla pladask för hans charm!

jag hatar mobilcameror

här får ni dåliga mobil bilder från igår, enjoy!

här hittade ni oss igår.

emma var på glatt humör. och vi pratade "tjej snack"

när jag kom hem åt jag jordgubbar. dålig bildkvalitet för det var mörkt i rummet.

och på dagen tog jag hemska bilder.

få bilder, men heldre få än inga bilder alls!


jag är inte hel utan dig

godmorgon!
somnade strax innan fyra imorse! sjukt hur jag orkade. sociala mig på msn med massa folk. eftersom det här är min blogg så berättar jag allt. jag bråkar med frida.. stort. men vad tänker jag inte berätta. jag har liksom en bubla när det inte ska komma in i bloggen, man får inte komma för nära den. haha. nu ska jag fortsätta prata med frida och sen fixa mig. vi hörs sen! uppdate ska träffa emma sen typ. <3

du har fått mig att tvivla på dig för en gångs skull .. jag älskar dig mest bästavän, jag gör verkligen det. men nu får du fan ta och bevisa att du är äkta som du säger. för jag vet inte längre.. förlåt.


michael jackson

läste nyss att michael jackson är död. han dog i torsdasnatt. tycker det är synd. för han är så jävla häfftig!


myggen


nu så har jag satt på mig shoooooorsen pyamas. och ska lägga mig för att kolla på beck. myggen har stuckigt mig också, det här är sommar! godnatt vi hörs imorgon. :)

en trevlig kväll

har försökt ladda upp bilder i typ tio jävla minuter nu. var ute ett tag här på kvällen tog kanske fem bilder med min usla mobilcamera men så funkar det inte att ladda upp! jag skulle ha dagit med mig min älskling = digitalcamera. haha. men för att inte bloggen ska bli torr tog jag några bilder med webben, så jag ser ut nu. NEJ jag hade inte på mig canada tröjan ute, har typ bara den hemma. ;) så ni vet. träffa emma, vi har verkligen snackat ut, jag har insätt hur jävla mycket vi än kan HATA varanda snacka skit så hör vi ihop. vi är som systrar. haha. så faktiskt ska vi på allsång bara hon & jag tillsammans! det ser jag fram imot. nu ska ni få se bilderna, har ju lockat håret! här ser ni hur kort det blir när jag har lockar. jaja. hihi.



inte bästa kvalitet. men typ släckt i hela rummet därför. och inte så snygga, men jag bjuder på dem!

en liten lista

har ju inget för mig, vi kör en lista! hittade en gammal ifrån BDB.

Början.
Namn: Alice Steen Pettersson
Msn: [email protected]
Lunar: haha, har faktiskt men ger inte ut namnet
Ålder: 15 snart
Födelsedatum: 16 november
Stjärntecken: skorpionen
Bilddagbok: hemlighet

Tonåren.
Hur gammal är du: 14 snart 15
Hur tycker du att du har det hemma: mysigt, jag gillar det
Har du bra självförtroende: nej kan jag inte påstå
Kan du lita på dig själv: ja litar mest på mig själv
Är du nöjd över dina bröst: haha, yes
Är du nöjd över din rumpa: haha .. vet inte!?
Hur tycker du att ditt liv är: ska inte klaga
Har du ett bra liv tycker du: jo, det är väl bra?
Vill du ändra på något i ditt liv: det finns alltid nått man vill ändra på
Berätta vad du helst vill: jag vill bli tv - hallå komma långt
Är du nöjd över din kropp: nej nej nej nej.
Något du vill ändra över din kropp: typ allt nästan
Kan du själv säga att du tycker att du är söt: haha, nej
Tycker du att du är överviktig: oh yeeeeees

Kärlek:
Har du någon kille: singel
vill du ha en pojkvän: vet faktiskt inte
Gillar du någon nu: haha, hemlighet!
Som heter: haha.
Vill du leva tillsammans med någon, eller vill du ha ett singelliv: jag vet inte nu, vi får se..
Trivs du tillsammans med någon kille: jarå
Vem: haha deru
Gillar du långa eller korta förhållanden mest: jadu, vet faktiskt inte
När en kille gör slut, blir du ledsen: tänk på mascaran!


Vänner.
Har du bra vänner: ja, dom är fina!
Du tycker om att va med dina vänner : absolut! jätte kul
Har du många vänner: inte överdrivet, men har några jag verkligen litar på.
Vad heter dina vänner: det orkar jag inte rabbla upp. vi tar det någon annan gång!
Vad heter dina allra bästa vän: frida albiin.  
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita på till hundra: heldre få man verkligen kan lita på och verkligen ställer upp. en massa falska jävlar!


Mogenhet.
Har många sagt att du är mogen för din ålder: nja .. rättaresakt omogen.. haha!
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är: kanske några haha.
Har du fått bröst: jadå!
Har du fått höfter: japp!
Har du kille: nej faktiskt inte!
Tycker du om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och leka: gillar båda!
Du älskar att shoppa: vem gör inte liksom? hehe.

lite roligt sådär..


snurrar i mitt huvud hela dagarna ;)


bilder lånade av google.
kom och tänka på en sak, jag minns när jag var döttskär i darin, haha jag var helt tokig i han. han vara bara min och ingen annan fick ta honom. haha. hette till och med ett namn på playahead jag inte vill nämna för det var ju pinsamt det var till och med felstavat har jag för mig. haha. gud va kär jag var i han jag blev helt tokig. och nu blir jag tokig på hur måns kan vara så snygg och björn så söt. kan sitta och söka på youtube på parlamentet och kolla på massa roliga klipp med min björn och skratta så jag gråter. sen kan jag sitta och höra måns sjunga flera gånger samma låt utan att tröttna. det här är jobbigt! haha. gud .. dock har min period när jag gjorde nästan vad som helst för att träffa darin gått över. tack och lov för det. haha. nu är det ju tre andra som jag nästan skär mig för att träffa... nästan bara nästan. haha.

lockar och extra sminkning


detta har jag syselsatt mig med dom senaste två timmarna, lockat håret samt sminkat mig lite extra. i vanliga fall brukar jag bara ha ljust miniralpuder samt mascara men idag så satt jag på mig lite extra smink för jag hade lust. hehe. har samtidigt kollat på beck. med min favorit micael persbrandt han är så cool tycker jag! min dröm man.. hehe. nej jag har blivitt förälskad i både måns, danny och björn gustafsson det är sjukt nästan K Ä R. och det är jobbigt. haha. nej nu ska jag fortsätta smsa och fixa mig.. haha, puss!

det var ett tag sedan ...


OJ man ser inte mycket "dagens" men jag tar bättre bilder sen med digitalcameran. ser nu också att jag råka göra nått ting med kameran så bilden ser "suddig" ut det måste fixas.

vanlig knut.

dagens tar jag här och nu, även fast bilden inte är av den bästa sort...
leggings - lindex
linne - gina tricot
svart tröja - bik bok

skärp - gina tricot

lat


Fan helt sjukt. klockan är snart halv två och jag sitter fortfarande här med täcke och tjocktröja.. mår inte helt bra men jag ska endå fixa mig nu. hörs strax!

'Hope & Glory'


jag är så jäkla avensjuk på henne.. så det inte finns.
 

gggggggoodnatt

förlåt, skulle skriva några inlägg. men jag är aldeles för trött, ska lägga mig och smsa lite med min nya phhhhhhne. godnatt mina fina fina fina fina läsare :)  i aaaaaalwaaaaaaaaaays loooooove u . föresten, frida i love u , u know ? även fast vi små bråkade lite idag :(


webbcam bilder



tagna aldeles nyss. istortsätt inget smink förutom lite mascara.
har varit och köpt både mobil och webbcamera med mamma idag. webb till bloggen för att göra den lite roligare och mobil för den behövde jag verkligen. den jag hade var ju inget att hurra för. därför har det varit lite dålig uppdatering idag. och igår var jag ju på skansen. men det tar vi igen. eller hur? jag tycker det är sjukt jobbigt för snart eller snart och snart om kanske lite mer än en vecka så åker jag till landet två veckor (kanske får jag åka hem.) så har jag inget internett det betyder ingen dator. jag kollade på en handdator typ med mobil idag, tänkte köpa den först. men kom snabbt på att jag aldrig skulle lära mig sånt. så tog en enkel som dom sa var enkel, eftersom jag är blond innuti. ha ha. nej vill inte tråka ut er mer! nu vet ni iallafall vad jag har hållt hus. puss på er.

aaaaaalice

nu ska jag iväg för att köpa en ny mobil! vi hörs när jag kommer hem. pussss!

skansen


vidio från skansen.

ALLSÅNG PÅ SKANSEN BILDER!

jag kan ju börja med: MÅNS TOG PÅ MIN HAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dagen var bra. från fem - halv 10 var vi där. fyfan va jag var taggad. men precis runt åtta tiden mådet jag så sjukt dåligt, frös ont i huvudet magen och mådde illa, trodde ett tag där att jag skulle kräkas. så jag var så jävla otaggad när direktsändningen var så jag låg på fanny. fy, det var hemskt. men förutom det var det en toppen dag! tog runt två - tre hundra bilder självklart ska ni få se några av dom.

min mat som jag hade med mig

där jag bodde var det typ helt dött så tidigt på morgonen som vi åkte hemifrån.

när vi väl kom fram var det såhär många som var före oss.

men fanny och jag deppa inte ihopp för det, vi visste att vi skulle få bra platser endå!

trött var jag, inga bra bilder togs på mig iallafall.

fanny startade dagen med att läsa lite. vi fick två bänkar. eller vi tog två. haha.

fanny ville måla mina naglar, så det syselsatt vi oss med.

jag bytte till myskläder. för att jag ville sova.

vi hade en himla fin utsikt från dä vi satt.

fanny gillar bullar. :)

det kom bara mer & mer folk. bänkarna var snart fulla.

då kom hanna & johanna och gjorde oss sällskap!

jag bytte om till lite "finare" klädsel.

johanna och fanny myste. hanna läste. jag fottade.

hanna läser.

sen blev det långtråkigt. så jag & johanna tog en promenix runt skansen.

kanin.

kaninerna.

jag ville ha en gul såndär.

johanna som kollade på gätterna.

sälarna var jätte roliga.

Sen blev det så mycekt sol så vi tog mitt paraply som perasoll.

Sen blev det genrep med måns.

då kom han till mig!!!!!!!!!!!

miiiiiiiin måns!

sen kollade vi på film.

hoppas ni gilla bilderna jag la upp "bakom senerna" så nu har ni fått ett par bilder! hoppas dom gillas. :)

uppdate: en film kommer senare idag! ska bara ladda upp den på youtube först. :)


allsång på skansen

har varit uppe sen fem imorse kom nästan nyss hem ifrån allsång. skriver imorgon då får ni massor med bilder också. puss.

ems & allsång


gud så gammal.
rätt svar: fanny glossgirls.blogg.se haha :) jag var med emma lundwall. vi prata ut och ja, så nu är det okej mellan oss igen. gud jag har saknat våra pratstunder. var rätt skönt faktiskt. nu måste jag gå ska fixa för imorron drar jag till allsång!

haha

nu ska jag ut och träffa en person som jag faktiskt inte träffat på månader som jag delatg en hel del minnen med som jag också har haft en otroligt rolig tid med, även fast den kanske inte varade så jätte länge så är det nog en av den roligaste tiden i mitt liv. nej nu måste jag rusa. vi hörs sen! kan ni gissa vem jag ska träffa? om du gissar räääätt kanske du får nått. hahaha.

det är inte funnie iallafall ..


det här fick jag med mig hem idag.

jag har varit och shoppat idag det här fick jag med mig hem;









och nu sitter jag och äter vindruvor.

smörblommor typ?

sitter och sjunger, låter säkert förskräkligt men det skiter jag fullständigt i. :)
har fixat mig nu också satt upp ett skåp HELT SJÄLV. och satt in allt mitt smink där + slängt allt smink jag inte andvänder. snart ska jag iväg också. nu ska jag fortsätta sjunga upp mina vackra stämmor. puss!

sommaren är verkligen här nu.

nöff nöff


när jag mamma och alva var på södermalm och gick var vi i en park som hade grisar.
godmorgon!
uppe med tuppen, ;)
haha, nej jag har tvättstugan SJU på morronen, men saken är jag älskar det :D as roligt att stå där, och jag skojar inte. tror fan jag kommer bli värsta tvätt mamman. haha. idag ska jag trääääääffa en person på kvällen typ? ni får inte veta vem. hahha. hemligt. jag ska damsuga idag också. asså fett konstigt jag damsuger varje dag, har typ inget att göra. eller nej, jag ska fixa i min garderob, yes! det behövs verkligen... klockan nio ska jag upp och hänga kläderna i tvättis. :) juste amanda svar på din fråga: brölloppet ska marlenes mamma ha, hon gifter sig, så vår familj ska komma. SAMMA DAG på kvällen ska vi på 50 års fest hos mammas kompis som kännt mig hela livet, så ja. :) vet att du är avensjuk, om det är min kusin? för jag hörde att du ville gå på nått bröllopp. haha. :) nu ska jag bara fixa mig, ni ska veta hur jag ser ut nu när jag går ut på gården håller jag tummarna för att ingen ska se mig en knut som lilla my på huvudet, gula mjukisbrallor ett linne asså FY. haha.

godnatt bloggis


kollade runt lite på olika affärer ingen som föll mig i smaken direkt. får kolla om det kommer några nyheter längre fram. det här är ju endå i aug. min storebror har föresten varit i thailand två veckor idag, jag är avensjuk. haha. nu ska jag lägga mig och smsa, godnatt. :)

mobiltelefoner

sitter och kollar på mobiler, och jag är väldigt oteknisk när det gäller mobiler, så jag vill inte ha värsta typ tutch eller hur det stavas. för det är för komplicerat jag gillar faktiskt min gamla jag har nu. har precis lärt mig den. men mamma tycker visst helt plötsligt att jag ska ha en ny. så nu tittar jag runt, hm.. + jag är exspert på att ta sönder mobiler. det får inte vara nån sån där som går sönder om man tappar den eller råka kasta den i väggen, jag behöver en som tål mycket.. haha. nej gud blir helt trött på att titta på mobiler, på onsdag när jag får en ny ska jag fråga dom i affärer, "eh, typ en mobil som till och med min mormor klarar av." haha..  ja, nu ska jag ducsha och kolla lite på internett affärer kanske kommer in nått "jag vill ha." jo, ska på bröllopp i aug och stor 50 års fest så jag måste hitta en klänning det ska jag kolla på. så visar jag er några jag skulle kunna tänka mig. men nu ska jag ducsha! :)

den här skulle jag lätt kunna tänka mig, marlene har en sån.. och hon och jag är ungifär lika otekniska. haha.

idag har jag varit på ..


ikea!
shoppat massor med saker till rummet.. eller massor och massor, en hel del iallafall. åkte hem för att käka middag sen iväg igen på fika. så nu är jag hemma och har satt mig ner. haha. gud va jag älskar ikea! jag ska bli en riktig ikea - familj när jag blir stor! så nu vet ni alla varför min uppdatering har varit sisådär idag, men det blir minst två inlägg till ikväll! här glömmer jag inte bort min blogg. alltid nummer 1. :)

.. jag har brottom!

ville bara säga godmorgon till bloggen och säga att nu åker jag iväg igen så hörs vi inte under dagen men senare imot eftermiddagen / kvällen. ni får höra då vart jag varit. ha en super fin dag. i love u.

jag i ett nötskal haha


ett minne


hittade den hära gamla bilden ifrån julas. jag kommer verkligen ihåg den hära dagen...
tänkte bara säga godnatt, ska absolut inte sova än, tänkte lägga mig och smsa lite och titta lite film. ni får sova så gott mina fina bloggläsare. :)

i want this


Pumps från Skopunkten.com
finns även i svart & vita 99 kronor skopunkten. ♥

telefon

hej älsklingar, :)
nu är jag hemma. eller okej, har varit hemma en timma eller två. har tänkt på grekland, fyfan va jag saknar det. nästan gråter, så jävla härligt. ta mig tillbaks bara en gång till.. i love grekland. fyfan, svenne sommarn suger. regn och piss. fan jag vill till GREKLAND. haha. ska ju bo på landet minst två veckor i sommar, men tydligen ska mamma ge min syster en stuttsmatta för jag får en mooooobil. haha.. shit har ju inte ens bestemmt vilken än juuuu, nu ska jag kolla på mobiler. tjaaaaaaaaaadå.
uppdate: gud så svårt! hittar ingen i min smak. jag vet inte ens vad man tittar efter? haha, jag vill ha den snyggaste!




nyttigt med promenader

hoppas ni gillar att jag lägger ut många bilder i bloggen, tycker det är kul. nu ska jag ducsha och fixa mig. mamma fråga om jag ville GÅ med henne till söder idag, GÅ låter inte sådär jätte lockande. men men .. efter allt jag åt igår så är det nog bara nyttigt. hehe. kanske tar en promenix dit endå. men måste ducsha.. ser värkligen ofräcsh ut.


några bilder från gårdagen

nu tänkte jag lägga in lite bilder ja tog igår, blev inte så jätte många men ett par stycken.

vi var och köpte sån dära äcklig lax. uuw.

och jag tog en mocka latte på espresso house.

när vi kom till mormor åt vi massor med mat. haha.
 
massor verkligen ...

anton blev med lite i bild. haha.

smiiiiiiile.

och såklart tog jag massor med bilder på "favoriten" .. hihi.

hon hade fått lite utslag i ansiktet, stakarn.

alva var ju efter vera hela kvällen.

han blev svartsjuk för alla höll på med rut, haha.

ruuuuuuut.

rut försökte sitta lite imot fotöljen. men eftersom hon är snart 6 veckor gamal så kan hon ju inte sitta.

några av gästerna. mostrarna, mamma och mormor.

anton var taggad.

sen blev det sent så vi gick hem.

och jag körde lilla rut hem i vagnen.

alva fottade... "varför fottar du så?" - "alice brukar göra så." haha.. för dagens outfit till bloggen, ja! ;)

swiming pool.

alva ego-fottade sig.

orange blomma.

imorse. alva blev sur för jag smygfottade henne. ha ha.

oh sussie


min och fridas låt. kommer du ihåg älskling?

glad midsommar bloggen!

nu ska jag snart åka. jag tänkte bara säga att om det inte blir mer uppdate idag så ha en jätte bra midsommar! jag vet att inte så många läser det här, dom flästa är väl redan och firar. jag hoppas eran blir bra iallafall, och min måste bli bra. haha. ska åka först och handla sen har mamma lovat mig en ic coffy för jag äääär så jävla kär! haha. nu ska jag gå, vi hörs antingen sent ikväll eller imorgon, somsakt ha en super dag / kväll. och självklart ska jag fotta massor. föresten glöm inte att lägga blommor under huvudkudden och dröm om din prins, haha det ska jag göra. ;)

sommrig & fin

haha, nu är jag klar. helt klart nästan.
pallade inte tvätta håret, det får se äckligt ut ;) bara mina släktningar som ser det, och dom har ju typ sätt mig i alla skick. tog midsommar outfit, som såklart mina fina älskade bloggläsare ska få se. enjoy!



jag hatar midsommar :)

jaaaag  har inte fixat mig än, haha. jag får damp mitt hår tvättades igår och ser FETTIGT ut, asså allvarligt. vad är det med det. palla jag har suttit och plattat i en timma.. nu måste jag ducsha. ALLT GÅR ÅT HELVETTE. jag vill inte jag vill inte jag vill inte. fan, har inget att ha på mig häller. fyfan va det suger. jag ska fan gå med mjukisar äckligt hår och typ ful. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄCKLIG!

den fula bilden bjuder jag på. kolla min min,. hahhahahah.

therese johansson rojo


jag vet att jag skrivitt mycket om therese men det här var så hemskt. här finns en jätte fin låt. vila i frid.

önske outfit midsommar

gud jag hittar INGETING, även fast jag har typ 2000 klädesplalgg finns det ingeting som passar idag. fyfan, jag hatar midsommarafton. speciellt när jag inte få fira med kompisar, liksom mina kusiner har ett "gäng" tror inte jag platsar bra där liksom. haha. så jag kommer typ sitta och ja.. tråka. fyfan. kan man inte bara vara hemma och softa? så gjorde en önskeoutfit jag vill ha, skulle jag få den skulle jag vara glad hela dagen...


morgon

godmorgon.
idag är det ju midsommar, jag är inte taggad. mensvärk och allllllt. vill verkligen inte. men men ... ska fixa mig nu, tar outfit sen, vi hörs när jag är fixad. puss på er. haha nu kom mamma in och skrämde mig, jäkla kärring! haha.

haha, gissa näsan? hahahha.


midsommar

jag ska tydligen till gottland i sommar? är det kul där? har aldrig varit där? är det najs? haha. liksom alla ba "åh det är så fint." sen ska fira midsommar i enskede med släkt. jag är inte släkt person direkt, är heldre med vänner. men har lovat ju.. kul... nu ska jag ringa marlene. men hon var inte hemma så prata lite med hennes mor.. nu ska jag vara social där ute har en gäst. hörde försten att du rebecca spanat in min blogg och tycker jag har fina ögon, haha. tack söt du är. ;)

hej mina sööötisar

Fanny om dubbelhaka:
ALICE, DU LOVA ATT INTE SÄGA ATT JAG SÅG UT SÅ PÅ RIKTIGT!!!!!! :o
NU ÄR JAG BESVIKEN....
Och nej, jag ser inte ut sådär på riktigt!!!!
IP: 213.89.67.29

sv: haha, gumman då! NEJ hon ser inte ut sådär påriktigt. jag smygfottade.

nu ska jag börja läsa "14 år och till salu" tänkte skriva lite om vad den handlar om och det när jag kommit en bit eller läst ute den (som tar ett år eller två.) haha. jag gillar inte att läsa, men liksom lovat min SV lärare att läsa minst en bok. sååå...

lite shopping i ringen

försökte skriva ett inlägg innan jag åkte till ringen med det funkade typ inte. försöker rätta ut en del med frida, när hennes blonderade vänner kommer in... iallafall. inne i ringen såg jag ni vet han som är med i färjan? håkan, haha gissa om jag blev glad! haha. han värkar så jäkla skön. handlade inte nått märkvärdigt men kan endå visa er. föresten fick jag veta att jag ska få en ny mobil kanske nästa vecka? mamma tycker jag ska få en nu. haha. gissa om jag blev glad. ;)

mycket "kortare" i värkligheten. såg jätte lång ut. en midje kjol.

hatar igentligen att läsa, men har alltid velat läsa den hära boken.

therese


så otrolig fin vidio. börjar gråta.
hon var så fin.

fejkade blondin

hahahahahahha.. kissie fick böter av SL.
och så ringer hon upp SL och beter sig som en jäkla bitch. gumman du som nu har en av "sveriges" största blogg ska väl ha råd att betala 600 spänn.. om du nu inte hade lust att betala en biljett med fler zooner. för mig hade du gärna fått 6000.. shit, om du inte har råd med 600 då är det riktigt illa... du är inte bättre än oss "vanliga" du ska inte ha undantag. shit du är 18 år och jag kan förstå att dessie och paow ser ut som dom gör, MEN DU. du är 18 pinsamt att du ser ut som 14åringar... hoppas SL kräver mer pengar av ditt äckliga samtal du gav dom. du är inte bättre än nån annan.

dubbelhaka


haha.. för att jag skulle få lägga upp den hära bilden var jag tvungen att länka fanny glossgirls.blogg.se spana in henne. fy va vi garvar. DET ÄR FANNY.  så ser hon ut, påriktigt. ;)

globen


fanny hjärtat på macdonalds

påväg hem ifrån donken

globen

en söt liten vovve

min mobil som jag måste ha tills jag börjar "sköta mig" som jag alltid gör.då får jag en ny.. jag skäms.

nu har jag blivitt kär påriktigt.. kärlek är gott!

Fanny pissar på dig kissie...

jag börjar typ... gråta

tråkiiiiga jävlar. kommentera. roligare på devote, lättare att få kommentarer och statestiken. shiiiit...

vaken

godmorgon!
vaknade vid åtta somnade om till kvart över nio. haha. nu har jag ducshat klart och ska platta håret och sminka mig. det blir inte landet, vi ska fira midsommar i enskde. mormor tycker det blir för dåligt väder. så ja, midsommar här i enskede. hela släkten kommer typ vara där. det blir nog mysigt. idag ska vi handla lite. nu ska jag fixa mig. vi hörs, puss!


spets


199 kronor gina tricot. finns även i ljus gul och vit. jätte söt tycker jag. skulle lätt kunna sätta på mig en sån här! ♥

långt inlägg

skrev ett långt inlägg som bara försvann. jobbigt, men bara ta och skriva om alltihopp. allt för er mina läsare.

gick upp strax innan åtta, inte med vilja. men fanny och jag skulle till thereses minnes lund. hon skulle fyllt 16 år idag. så vi gick dit, eller åkte. så var vi där ett tag. sen ville vi kolla där uppe, så vi klätrade upp för berget, och gud så fin utsikt. men det var nästan lite jobbigt att vara där. så hemskt att veta att hon blev mördad nån stans där uppe. sen gick vi ner och sa hejdå och grattis. hihi. sen åkte jag och hämta pengar hos mamma och fanny hämta sina pengar hemma. så mötes vi i centrum och köpte jordgubbar. sen satt jag på en film "beck" och åt jorgubbar. sen somnade jag sov flera timmar. vaknade och var fortfarande jätte trött. skulle kunna sova flera timmar till. sen ringde jag mamma när jag vaknade och sa att jag glömde tandläkaren. har gjort det flera gånger, men ofta man pallar gå till tandläkaren på sommarlovet. så plocka jag ut och in tvättmaskinen. så kom mamma nyss hem och så har hon köpt jordgubbar, haha. gud va jag kommer äta det. tru att det är nyttigt iallafall. ikväll har jag ingen aning vad som händer. men jag har mått sjukt illa och haft ont i magen så troligtvist en mysig hemma kväll. ska såklart kolla på paris hillton NWBF på webben, eftersom jag missade det igår. skulle ju vara med sofia, men känner att jag mår lite dåligt bäst att liksom vila upp sig då. haha. får vara social via msn eller nått. hoppas ni har haft en bra dag iallafall. :) nu ska jag chilla lite. kanske går ut på en promenad senare ikväll, bara för att röra på mig. nu ska jag rensa jordgubbar tydligen. blir fler inlägg ikväll! ha det bra.





det var jag som la ros ljuset, fint va? vila i frid fina therese.

;)

- snodde listan av en person jag INTE tänker länka. spanade bara in hennes blogg, läser den inte dagligen. bara så ni vet. ;)

TESTET, ANNARS FÅR DU OTUR PÅ SOMMARLOVET!


Du är kär nu -
haha, nej absolut inte
Du har sårat nån så de börjat gråta - japp

Nån har sårat dig så du börjat gråta -  ja  

Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - NEJ HAHA

Du har haft ett förhållande som varade över ett år -  gud nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej hahaha

ÄRLIGHET

Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra -  ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja

Jag har smygit ut utan lov - ja

Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - nån gång, men säger alltid sanningen till mamma sen

Jag har en hemlighet som ingen vet - ja  

Jag har fuskat i ett spel - haha, ja

Jag har struntat i ett prov - ja


DÅLIGA TIDER

jag har druckit alkohol - ja

Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - dricker inte

Jag kan svälja piller - ja
Jag har tagit mediciner mot depression - nej

Jag har anorexi och/eller bulimi - NEJ haha

Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det  - ja

Jag har vaknat gråtande -  ja

Jag har somnat gråtande - ja


DÖDEN

Jag hatar begravningar - ja

Jag har sett någon dö - nej

Någon nära till mig har försökt begå självmord - ja

Någon nära till mig har begått självmord - nej


ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - nej

Jag har sett en fallande stjärna - ja

Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - ja

Jag har tryckt på alla knappar i en hiss -  hah, ja

Har sparkat en kille mellan benen - ja

Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej

Har lekt sanning eller konsekvens - haha, ja

Druckit en hel liter mjölk på en timme - ja

Jag har medverkat i en teater - ja

Jag har fångat en snöflinga med tungan - ja
Jag har suttit på ett tak på natten - ja

Jag har aprillat någon - ja

Jag har åkt taxi - ja

Jag har ätit sushi - ja
Jag har åkt snowboard - nej

therese skulle ha fyllt 16 år idag

uppe redan.
haha, fixat mig. nu ska jag möta upp fanny hon ville att vi skulle gå till thereses minneslund. hon fyller 16 år idag. så ska möta henne i centrum om 15 minuter. sen ska jag hämta pengar av mamma. vi hörs när jag kommer hem. puss.

stina lee


kollade nyss in stina lee´s blogg. är hon gravid? läser inte hennes blogg, men kollade in den, så såg jag att hon hade fått liten mage, hon som typ är platt. så rullade jag ner, så stod det att hon är gravid. gud så kul! grattis.

nu ska jag sätta på en film och mysa, godnatt.

i know u love me, HAHA

hej era tråkiga jävlar.
nu ska jag ducsha och hårinpackning. för mitt hår ser förjävligt ut. sen kanske om jag pallar fixa designen på bloggen. ssssssssssssssso long suckers!

jag och min bästavän är så jäkla snygga.


en rolig dag!


förlåtförlåt
för dålig uppdatering. började skriva haha sluta för såg hur jävla äckligt det var här inne började damsuga och rengöra. nu är det fräcsth. jag har blivitt i så jävla pidant, speciellt vid mitt smink, hatar att det är äckligt där. tror typ man får hudsjukdommar om det är snuskigt där. haha. så nu har jag dammsugigt beddat sängen och rengjort med rengöringsmedel. nu luktar det fräcsht. haha. min garderob ser ut som jag vet inte vad. får ta det någon annan dag. tänkte berätta lite om dagen.

 frida sov ju här två nätter, så vi har umgåtts mysigt att vara med bästis. även fast jag kan medge att jag blev väldigt väldigt irriterade på varandra ibland. haha. hon åkte hem i morse, så var jag hemma ett tag fixade lite. sen ringde sofia och sa att hon var påväg till bagis mötte upp henne i centrum vi åkte till globen gick omkring där och åt på donken prata lite. träffa två killar haha, som jag kan säga att det var sista gången vi träffa dom. haha. sofia är nog en av dom roligaste person jag känner, hon är as härlig. kom hem la mig på sängen och somnade så ringde mamma och så börja jag plocka ut och in i diskmaskinen för att göra min fina mamma glad. sen städa hela mitt rum, ikväll vet jag inte vad som händer, vi får se. nu pratar jag iallafall lite med sociala personer på msn. :) glömde dock kameran hemma när jag var med S tyvärr. puss på er mina fina bloggläsare.


du äääääääälskar mig

haaaaaaaallå btiiiches!
haha, nej jag bara skoja. jag är typ morgonpigg. uppe fett tidigt när alla sover. haha, i love it. idag ska frida hem till skogås och jag ska chilla. nu är det typ fett fint väder också. knaskalas. jag är skit trööööööött också. det suger. haha. men endå kan jag inte sova. har typ inte uppdaterat för jag har varit upptagen. umgåts med frida, karro, marlene, vira. så liksom eller jaaa. vi hörs i kväll. I LOVE U.

bitterfitta



frida surar, haha. för jag tog roliga bilder på henne och vägrar radera. men hon tog minst lika hemska på mig. nu ska hon tydligen ringa några för att prata och dissa mig. haha. ska trösta frida nu. hon dör för mig, i know it.

fina therese minneslund

vi var hos thereses minneslund idag. gud va fint det var.


vila i frid therese johansson rojo.

centrum nu

@ har  nyss ducshat och fixat mig. är med frida ska möta marlene och vira nu. puss


THE GREATEST HÄR

hejbloggen.
världens bästa här! behöver nog inte skriva vem, ni fattar såklart ändå. men ifall det finns några retards bland alices läsare vilket jag tror om man vill läsa hennes blogg så är det alltså frida albiin, hennes bäääästavän :)
ska till tess' minneslund , regnar iaf inte nu, & hoppas det inte börjar heller.
ayah , alice kommer nog inte blogga så mycket för hon ska vara med moi , och nu måste jag fixa mig så puss !

MIN BÄSTAVÄN ALICE STEEN PETTERSSON ÄR FINAST PÅ JORDEN. /fridaalbiin.blogg.se



hallå!? älskade blogg, ni vet ju själva vem som är bäst på jorden, världensbästaalicesteenpettersson. min blogg.
nu ska vi till therese, vi  hörs.

hon är knäpp


när vi var påväg till centrum. ja hon är galen. gud så rolig hon kan vara. haha. hon har typ ADHD.

mina fina läsare

sitter och väntar på frida. bara så ni vet liksom.
ska ladda upp en vidio på youtube. jag skrattar ihjäl mig. knasig lillasyster.

en rolig lista

Är du en fjortis, diva eller bitch?

Du använder uttrycken:
Daah ()
Ofta (x)
Damp (x)
Whata ()
Shiiiet ()
Shut the fuck up biatch ( )
Men orka (x)
Venne (x)

Totalt: 4


Klädesplagg/märken du använder:
Kjol (x)
Jeans (x)
Tröjor (x)
Mössa (x)
Keps ( )
Gucci (x)
Puma ()
Adidas (x)
NY ( )
East Side ( )

Totalt: 6


Make-up:
Foundation (x)
Mascara (x)
Kajal/Eyeliner (x)
Ögonskugga (x) - ibland faktiskt lite ljust
Puder (x)
Brunkräm ( )

Totalt: 3

Frisyr:
Hårspray (x)
Platt/lock-tång (x)
Uppsatt (x)
Utsläppt (x)
Diadem (x)
Hårband (x)
Hårmouss ( )

Totalt: 6

Saker jag äger:
Två stora husdjur (x)
En egen data (x)
Digitalkamera (x)
Egen tv/projektor ( )
Cd-skivor med justin timberlake och eminem ( )
Egen dvd (x)
Egen boxer ( )
Egen video ( )
Dvd-filmer med Lindsay Lohan (x)

Totalt: 5



0 - 8 p. = lever du?
8 - 15 p. = fjortis
15 - 21 p. = bitch
22 - 30 p. = diva - what?
31 - 41 p. = överklasskärring









fryser


är det bara jag som fryster arslet av mig? raggsockor och instoppade mjukisar. ha ha. shit, det är pissväder. det här är riktig svensk sommar. hade inte tackat nej till att byta med min storebror som är i thailand nu. vi ska ju till landet på torsdagskväll, men jag vettefan om jag har lust om det blir sånt här väder. sitta där och liksom frysa ihjäl. det stod på aftonbladet att vädret skulle bli bättre vi får hålla tummarna för det. nu väntar jag på frida som ska sova här till på tisdag tror jag? så snackar jag med billy på msn, vi kanske ska ses. hihi. miss you. nu ska jag fixa färdigt mig. väntar på fridas bra platttong jag tänker låna den när hon är här. haha. vi delar liksom bästis? haha.. nu ska jag fortsätta att chilla och försöka få tag på dig bästis DU ÄR SEN! haha.


svårt


nu tänkte jag bara säga godnatt. har fixat och flätat håret, så slipper det bli så trasligt imorgon bitti ska jag prata i telefon med en viss person som vanligt. :) haha. nu blev ni nyfikna! ska sova ut imorgon, skönt! godnatt. pratade faktiskt med emma ett tag på msn, ni vet att det har varit lite sisådär mellan oss senaste året typ. iaf prata lite och hon kanske har rätt, jag kanske saknar det vi hade inte personen jag vet inte faktiskt. svårt där. iaf vill bara säga att jag älskar min bästavän frida mest i världen. hihi. sviker dig aldrig darling. nu ska jag ta och ringa lite samtal, haha, älskar att prata i telefon innan jag går och lägger mig. så jävla mysigt! :) imorgon vill jag till stan ska banne mig ha dom dära jäkla skorna :p haha. godnatt med er mina söta små bloggläsare - fast ni är nåra kommer ni en dag vara många! nu jäklar! ;) haha

det handlar om mig

dom frågorna jag inte tycker är rimmliga att svara på har jag skrivitt ett sånt här teken : -
OM MIG

Namn: Alice
Smeknamn: Alleballe
Födelsedag: 16 november
Hemstad: stockholm
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: mörk brunett
Längd: 164
Bästavän: frida albiin
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Civilstatus: nej
Stjärntecken: skorpion
Är dina föräldrar skilda: ja
Skor idag: Tygskor
Mål för året: lära mig gå i FUCKING PUMPS aahhahha

ANTAL
Som du kysst: -
Syskon: 3
Piercingar: hade i över läppen förut
Tatueringar: nej

FRAMTIDEN
Namn på barn: ingen aning
Vill bli när du bli i framtiden: rik
Drömjobbet: vet inte

FAVORIT

Mat: Kina Mat
Sport: suger på sånt
Djur: katter
Glass: piggelin
Låt: kommer inte på nån
Nummer: 9
Tuggummi: mint
Helgdag: fredag
Årstid: vintern
Tandkräms-smak: Mint
Radiostation: 107,5

HAR DU
Någonsin varit kär: -
Blivit dissad: säkert
Rymt hemifrån: aldrig
Föreställt dig ditt ragg naken: haha
Sovit utomhus: jadu
Gråtit i skolan: ja
Spytt i skolan: nej
Velat bli modell: aldrig
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: massor
Sett en död människa: nej
Använt droger: nej
Ätit sushi: smakat
Retats: haha alltid

THIS OR THAT
Cider/Öl: -
Pepsi/Cola: cola
Donken/Burger King: Donken
Kärlek/sex: kärlek
Choklad/Vanilj: Vanilj
Jordgubb/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: Kött
Tv/film: Film
Gitarr/Trummor: gitarr
Adidas/nike: Adidas
Kinesiskt/mexikanskt: kina !
Kakor/paj: kakor
Mtv/vh1: Mtv
Ztv/the voice: The voice
Blind/döv: Döv

KAN DU

Gå ner i splitt: nope
Skriva med höger och vänster: nej
Vissla: ja
Blåsa en bubbla: ja
Ha dina ögon i kors: ja
Nudda näsan med tungan: nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du pratade med: frida
Du kramade: mamma
Du skällde på: mamma

SENAST DU
Skrattade: ingen aning
Grät: idag
Såg en film: igår
Tugga tuggummi: minns inte
Drog ett skämt: minns inte
Sjöng en sång: idag

VAD ÄR DET
Utanför ditt fönster: bilväg
Du lyssnar på för musik: inget
Du har på dig: thigts
På din musmatta: har ingen
Smink du använder: fyra sortes marscaror miniral foundition sällan på sommaren och lite isadora puder ibland

HAR DU NÅGONSIN
Blivit utskälld av en lärare: ja
Ljugit om din ålder: nej
Bråkat utan anledning: ja

HAR DU UNDER SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol: -
Rökt: -
Strulat: -
Shoppat: ja
Skejtat: nej
Bakat: nej
Solat: nej

miss you

jag försöker helatiden skriva till dig, men ångrar mig.. fan..

rosa ros


är hemma nu. det blev en tröja fast jag kan ha den som klänning därför köpte jag den samt armband och nesecär. hitta inte pumpsen. får leta vidare. är svårt ibland när man ha rätt små fötter och hitta sånna som sitter bra, ni vet. nu ska jag ta det lungt. hej svejs!

fem saker

nu kör vi fem saker ni inte visste om mig
jag älskar shakira värkligen hon är bäst
jag har haft ett data beronende det var sjukt kunde typ böla om inetnett cp och vi inet hade det på en timme. mitt liv krektesade runt datorn förut.
jag har blivitt tagen av cevilpolisen, fast det inte var jag som gjorde någonting utan min dåvarande kompis
jag kan bli väldigt blyg med vissa personer jag umgås med faktiskt
jag är moster åt två barn
och det här vet bara mina kompisar JAG HADE HÅRFÖRLÄNGNING FÖRUT, haha. folk jag inte kände ba "åh, va fint hår du har. har du hårförlängning?" jag ba "nej" haha .. jo i vintras hade jag det men inte nu ;) nu vet ni

rip therese


hennes aldeles närmaste vänner har gjort en egen blogg minne av therese för att komma dit tryck här.
tydligen har den dära *** erkännt mordet  nu. det var hans flickvän som ville att han skulle döda therese johansson rojo. vill ni höra det knäppaste av allt? DOM KAN HÖGST FÅ FYRA ÅR? är inte det sjukt.. allvarligt talat, dom döda henne tillsammans. för mig kan dom dära två brinna upp i helvettet. sånt här gör mig så jävla förbannad. undomsvård i högst fyra år. sen så stog det att dom är mord hotade på internett? haha.. vem bryr sig? FÖRLÅT men tror inte direkt nån gråter om dom försvinner .. dom döda fina therese. rip therese, vila i frid gumman.

vaaaaken?


godmorgon älsklingar,
vaknade runt nio. jäklar vad jag börjar gå upp tidigt. ska ju somsakt hitta ett par söta skor idag. känner mig som en man som inte kan gå i klackskor, men det ska ändras! hehe. sen vet jag inte vad som händer? faktiskt. blir väl antagligen stan i några timmar, sen blir det chill. nu ska jag gå upp och fixa håret och sätta på mig kläder. vi hörs puss!

extra volume


kolla vad jag fick av mamma när hon kom hem. en ny mascara från loreal. har aldrig prövat den, så det blir kul. ursäkta att mina naglar är super fula nagelaket att lossnat. godnatt.

kusiner och mys


kolla hur fin kusin jag har! men jag vet att du tycker jag är knäpp..
haha, ibland undrar jag om min kusin är knäpp ..
min katt kommer upp i sängen där hon sitter och börjar mjaoua, så vänder hon röven imot hennes fejs
- men gud va ren stjärt den har inte som din cigge anton (min andra kusin.)
men hon är allt skön alltså ..

nu har dom iallafall gått hem och jag väntar på att mamma ska komma hem, hihi. har kollat på "en kärleks historia" ger mig minne samt druckigt en kopp te var och pratat. vi ska till landet tillsammans den sjunde? eller? haha. nu ska jag smsa lite och titta på tv! puss. ♥

skopunkten


Pumps från Skopunkten.com
nu är det fan dax. jag är 14 år och kan inte gå i klackskor. som jag sa förut så ser jag ut som jag druckigt en halv vodka när jag går, fast jag inte druckigt någonting.  nu jävlar ska jag lära mig innan sommaren. imorgon går jag till affären och köper dom hära. jag pröva marlenes svarta och blev storm förtjust. så nu köper jag mig ett par vita. hoppas det är okej. så får jag banne mig lära mig. det här är ju pinsamt. 149 kronor skopunkten. ♥

vad gör jag just nu?


tänkte bara slänga upp en liten uppdate vad jag gör just nu; ingeting. haha. roligt, eller vad? sätter på en bra rulle och en kopp the sen , det blir mysigt! och nej det är inte min mage som sticker ut, trots att jag är jävligt tjock.


min bästavän får en länk av mig!


haha, "jenny" eller frida kanske man ska säga ville att jag länkade frida.. det tar imot, men okejdå: allt för dig bästis tryck HÄRA. snäll bästis hon har va? *blink

tur att jag har tak över huvudet


utanför mitt fönster öser det ner. stakars mamma som är påväg hem i det här regnet. haha. fast jag älskar faktiskt regn, konstigt nog. det super mysigt! mindre mysigt är att sminket rinner och man känner att man har pissat på sig. äh, föresten det är nog mycket mysigare att sitta inne och titta på dom stakarna som får gå ut i regnet. det är alltid kul att se dom blöta. haha. gud va elak jag är. tur att jag är inne alltså! :)
(på bilden över texten är när jag var påväg till skolavslutningen. då regnade det också!)


Dagens Outfit


linne - gina tricot
långärmad svart tröja - BIKBOK
strumbyxor - vet inte
skärp - gina tricot

frukost


just nu sitter jag och äter det där. och nej det är inte smör utan philadelfia och vanilyougurt! haha.
snart kommer dagens upp, så kika in om ett tag igen! :)

godmorgon

vaknade nästan precis, :)
har luggigt och läst ut malin + rasmus = sant. haha. kalla mig boktönt. men jag har varit den som aldrig läste, nu ääälskar jag dom dära bökerna. haha. somnade nästan direkt när jag gick och la mig igår, förlåt frida att jag inte ringde. nu har jag duchat snabbt. ska sätta på mig nått. ser ni? vädret blir bättre för varje dag. jippi! världens bästa sommar får vi hoppas på. idag ska jag vara barnvakt -.- jaja. måste fråga om det går att frida sover hos mig, antagligen kommer hon säga nej. men dååå har jag en ide, frida sover hos mig nästa vecka typ två dagar? eller nått? darling? vad säger du? hehe. nu ska jag fixa i årdning mig, sminka, platta håret. ja. tjejgrejer. puss på er!


sommarlov förfan

svante ringde och sa att dom var påväg hem till mig, och jag stod i badhanduk. så fick slänga på mig leggings och tubkjol och en lång ärmad tröja och kleta på mascara med lockigt blött hår och träffa dom. såg säkert ut som en slickad råtta. vi gick runt och chilla glalet i området. det var kul, men lite äääcklig svante och sebastian var. men annars var det rätt roligt. nu ska jag byta om till myskläder och snacka lite på msn och sedan sätta på en film eller snacka med bästis i telefon hela natten. hehe. har ni gjort nått kul? sommarlov!

hittade den hära jätte gamla bilden på mig & sebbe i ks.


mår skit


jag mår fortafaranden illa, nästan värre.
men eftersom jag inte orkar vila mer. så ska jag ta en ducsh, fixa i årdning mig, mys käder, och det. sen kolla på film hela natten typ. det är värkligen inte roligt. mår inte ett dugg bra. plus imorgon ska jag vara barnvakt.. kul liksom. kanske iof går ut lite på dagen om jag mår bättre. men nu mår jag skit rent ut sakt. jaja, ska iallafall ta en promenad imorgon måste röra på mig. skriver senare. lär nog bli en hel del inlägg idag.. alla är ute, har det roligt.. jag är här och nästan gråter.. haha. puss!

världens skönaste låt


alvarligt min favorit låt.

GIna tricot


jag tycker gina tricot har fått in många snygga thsirts. jag har inte ofta det, men nån av dom här skulle jag lätt kunna sätta på mig. 99 kronor gina tricot. ♥

ni vill veta vad jag gör...

eftersom jag mår lite dåligt. och kunnde inte soma.
så har jag lockat mitt hår + sminkat mig lite till och målat naglarna.
haha, älskar att göra sånt. tog lite bilder också, vill ni se? klart ni vill.


haaallå


hejsan,
har varit lite dålig uppdatering.
men idag har jag: varit hos marlene. pratat lite.
det var trevligt. sitter i mys kläder.. mår seriöst inte helt bra.
börjar liksom må illa igen. OCH JAG ÄR SERIÖS NU FAKTISKT HIHI.
liksom kul på ett sommarlov. jaja, det är ju inte direkt världens bästa väder.
så det är okej. hoppas allt är bra med er. nu ska jag typ lägga mig i sängen. puss.

vaken ...


nej, fråga INTE vad jag gör uppe. haha.
äter frukost, haha.. själv.. min syster kom inspringande gråtandes i mitt rum imorse, gissa om jag lacka? har nämligen sjukt svårt att somna om någon väcker mig. jaja, sover inte bort dagen iaf. jaaaaa, nu har jag inget mer att skriva. puss.

jag är bäst


eftersom frida tycker att min blogg SUCKS, så säger jag såhär nu är det ändring på det ;) jag kör en frida med massor av tips, thahahahah! :D en gång om dagen. nu jäklar frida! sen ska jävlen länka mig... hon har 10 besökare jag har 20000, så liksom tänkte jag vill ha 10 extra, men antagligen läser dom min blogg redan... vem gör inte liksom!?


hah, svaren

nu har jag fått massa fråger........ undra av vem!? hahah FRIDA du är rolig
Postat av: beundrare !

hej. jag har lite frågor.
vilket är ditt favorit spel? alltså dator-spel och inte sällskapsspel såklart. höhö ;)
Svar: jag älskar the sims, spelar det varje dag...och sen älskar jag kort. brukar spela med min familj varje dag!
Postat av: hj

gillar du någon just nu?
svar: ja............. vill du veta vem? ;)
Postat av: jhk

hur gör du för att hålla ditt hår så fint?

svar: ingeting, mitt hår är fint helatiden. ;)
Postat av: mrs x

jag älskar ditt rum!
vart har du köpt dina möbler någonstans? :D
svar: haha.. grosopporna, jag har inte råd med nya!
Postat av: calleballe

vad tycker du om morötter? fin färg.. eller hur? ;)
om du vet vad jag menar ..
svar: as fina! älskar färgen, som i mitt face. 
Postat av: i <3 sebbe

ÅH JAG ÄLSKAR SEBBE !
kan inte du snälla lägga upp lite mera bilder på han? typ ha minst en gång i veckan ett helt inlägg om bara sebbe , sebbe kategori typ :D

svar: haha, nej sebbe är min ;) ... tyvärr ... jag och frida vet en till som skulle älska att se honom i min blogg. hahaha! 

såååååhär seriös var jag i svaren. JAG TAR ABSOLUT INTE SAKER IFRÅN GROSOPPORNA. hahaha.. är inte fattig. inga fördommar. men liksom jag är inte äcklig........ 



 


fråga?

vill bara säga att om ni undrar något är det bara fråg, VAD SOM HÄLST, absolut! :)
inte frågestund eller nått, bara för jag inte har nått att göra typ :) puss!
SJÄLVKLART BLIR DU LÄNKAD OM DU HAR BLOGG! 


snygga nitar


nit sandaler... hiss or diss?
själv tycker jag dom är as snygga, kanske inte just dom som är på bilden men annars är dom verkligen HISS för min del. dock gillar ja inte att att visa tår, tycker det är äckligt. haha. hiss eller diss?

@ frida tele


pratar med frida i telefon skit kul,
haahhaa. hon är knäpp. tönt. 

fina storebror!


juste, vet ni? min storebror är i thailand med sin flickvän. och jag är inte liiiiiite avis alltså!
haha, hoppas bara han köper nått åt mig. haha. storebror om du  ser det, du vet vad jag vill ha. ;) nu ska jag ducsha, känner mig as äcklig. sitter i pyamasen.. klockan är typ snart fyra. äh jag skyller på vädret!

aaaaalices blogg


gamal bild som ger minnen!
fanny åkte precis hem. nu sitter jag här, plockat undan lite i rummet, så nu är det fint. haha. vädrar lite. luktade instängt. annars händer iiiiiiingeting. ja, asså gud va min blogg suger. ska börja med lite roliga greeeeeejor typ.. hehe. :) jaja, mååååste gå....... puuuuuuuuuuuuuuuussar!


nås via luren

föresten har mobil nu, så nu kan man nå mig via den.
en gammal men får en ny sen när jag börjar "sköta" mig typ. vilket jag alltid gör. ;)

du är min man


nu är jag vaken. ja! det är helt sant. haha. inte frivilligt precis .. fanny är som en man när hon sover. hon snarkar så sticker hennes mage ut. haha, ingen skönhet! haha. det är rätt sött men otroligt roligt. kan ligga och typ as skratta åt det där i flera timmar. sen kan man inte somna om, för det följer efter en. haha. stora fanny! men hon kan vara rätt söt. så satt mig på min systers dator, måste fördriva tiden lite. hehe. och vill inte väcka fanny av mina fina stämmor. är det någon vaken?

rädda mitt liv


sitter här, fanny läser och jag försöker vara social. men det går inte, hon är helt inne och jag fördriver tiden på facebook. vill nämigen sova länge imorgon, och då måste jag gå och lägga mig sent. men känner att ögonen helatiden försöker blunda. haha. men hittar lite kul på face, nåra roliga personer att sitta och hån skratta åt. hehe. annars händer absolut ingeting förutom att jag har galet tråkigt. nej, nu kom ett sånt där meningslöst inlägg igen då... ett bevis på att ni måste börja kommentera, det gör mig ledesen annars! puss.

mina favoriter


sitter och väntar på att Desperate Housewives ska börja. har ju missat paris hilltons new BBF. eller halva. känns rätt tråkigt att sätta på och se andra halvan då. så ser den på webben senare. Desperate Housewives är föresten min favorit serie samt andra avenyn. sen ska jag fixa lite saker, för jag har börjat med en ny sak under sommaren, men det får inte ni veta. ;) haha. vi hörs efter programet!
fanny ska föresten sova här. första dagen på sommarlov, love it!

tess


läste aftonbladet för en liten stund sen.
där stod det om therese. att det är kärleksdrama bakom.
och att flickvännen till killen som troligtivst dödade therese
bad honom döda henne. det här är helt jävla sjukt. det gör mig
förbannad. jag hoppas nu dom ärkänner för theres familj och vänners skull.
jag tycker det är hemskt. fyfan, han måste vara helt jävla dum i huvudet. psykisktsjuk,
man dödar inte någon för avensjuka, då är man helt sjuk i huvudet. fyfan va det här gör mig arg.
vila i frid Therese du är saknad av många.


stå stadigt


dom hära tycker jag är galet snygga. synd bara att jag inte kan gå i högklackat.
det ser ut som jag druckigt en halv vodka om jag går i klackskor. jag kan inte stå rakt. hehe.

ALICE


haha, då tänkte jag faktiskt berätta lite om mig själv :)

jag heter iallafall alice och är 14 år och bor i stockholm med min mamma och lillasyster (9år) i bagis. har även en storestyster och storebror ( 22 & 30) fast storesyster är bara min pappas barn. jag har bara halv syskon. jag går i tätorp. på fritiden älskar jag att umgås med mina brudar, shoppa och ha kul. haha. den hära bloggen handlar mest om mig mina dagar, mitt liv. försöker lägga in lite outfit samt lite tips. jag går i sjunde klass börjar i åttan nu till hösten. igentligen skulle jag börjat nian men fick gå om femman. som person är jag nog väldigt glad. hm.. det här är svårt! vi gör såhär, är det något ni undrar över är det bara att fråga. :)

personligt

eftersom jag har fått några nya läsare tänkte jag göra en presentation om mig själv för att dom ska stanna. så ni vet vem jag är. ;) gjorde ju inte sån bra när jag börja blogga. men först ska jag på promenad. :)

SKOLAVSLUTNING!



fixa håret!

nu ska jag ducsha, och platta & locka håret.
eftersom jag inte har nån klänning på mig imorgon, vill jag vara lite extra fin. så jag fixar håret lite extra.
men jag vet hur trött jag är på morgonen så jag gör nu, och sprayar håret med hårspray och hoppas att det håller i sig.
kul, i morgon har vi sommarlov! :) förlåt för dålig uppdate. men imorgon lovar jag massor med bilder!


hund






sista skol dagen

idag i skolan städade vi och blåste upp balonger jag och fanny ritade på dom. sen var det fotbollsmatch niorna - lärarna. lärarna vann. sen var det lunch och brännboll, jag och fanny är för tjocka så vi orkade inte springa runt så vi satte oss ner i gräset och klaga på dom som var med. endå fick jag och fanny en äcklig glass som jag slängde och fanny smällde i sig. det var våran dag.


typ dom enda bilderna från idag.


therese johansson rojo

rip therese johansson rojo
vet att jag inte kännde dig sådär,
träffats lite när jag gick i ksab.
hoppas du har det bra där uppe

vila i frid therese

najs!


har storstädat hela mitt rum, nu luktar det rengöringsmedel och fint!
hörs ikväll, nu ska jag bort! :)

min fina bästis-frida!


hejsan bloggen!
har sovit hos min bästavän i helgen.
vi hade hemma kväll, kolla på TV. hoppa stuttsmatta.
snacka om att jag saknat henne.
vid halv tolv var jag tvung att åka för att möta mamma.
vi köpte lite kläder. ska snart ducsha, städa rummet.
ladda cameran, fotta. haha. behöver mer bilder. till bloggen.
sen ska FRIDA göra en header åt mig, hon lova. hahahahahaha.
ja, nu ska jag tagga. vi hörs om några timmar. BIG LOVE. 

det hära shoppade jag!


shopping!!!

dock nån stolek förstora.

Söta va?

sköna as stora mjukisar!

den hära!

Ett vitt bas linne.

jätte fint skärp.

bara för att. haha. kommer INTE gå ut med dom på skolan / stan, som andra gjorde..

haha .. och engångs rakhyvlar ..

fredag & lördag


söta fanny & jag!

min fina bästavän!'

jag i provrummet. häfftig bild va?

det var massa danskar på plattan. sverige-danmark.

den hära killen stod från halv ett till typ fem kanske, säkert längre! haha. häfftigt!

sen åkte vi hem till min lill kusin som sov mest. men visst va hon söt?

det var ju sveriges nationaldag, så man kunde köpa sverige-tårta. coolt va? lite suddig bild.


upptagen

förlåt, ska uppdatera senare idag. har haft mycket att göra. vi hörs snart! med massa bilder och annat. :)


@ frida albiin bästavän


hihi, ska snart möta mamma i stan för att shoppa. hörs ikväll, puss. 

nummer ett



jag och bästavän. OSERIÖSA SÅKLART! i love u moste 
och ja endast med mascara och lockigt hår! :) 

hemma hos bäääääääääääääääääääääääääääääääääääääästis


haha, snygg va? 
är hos f bätisfestis. vi ska ha chill kväll, haha. sitter med typ mjukisar och hoodie. najs va? hihi. 
puss. 

JAG SKA BLI EMO

jag är verkligen sur och ledssen!
blir ingen casting får inte tag på någon som kan följa med, det här suger verkligen! så nu ska jag ta en låååååång ducsh raka benen och smörja in mig med hudlotion och gråta och kanske skära mig lite. HAHA. imorgon har vi sovmorgon men jag ska på fucking samtal i skolan så jag får ingen sovmorgon. jag är LEDSEN! sen ska jag vara med frida imorgon. det blir kul. men annars suger allt. och jag känner att jag kommer bli emo. men fortsätt läs min blogg, OCH KOMMENTERA jag blir ledsen annars! men nu ska jag skära mig lite. vi hörs imorgon. godnatt. *snyfft.

ALICE
SKA LYSSNA PÅ SCHLAGER NU, DET GÖR MIG LYCKLIG. och gråta .................... 

i vintras nångång.

det här, det är jag!

har tråkigit, ni får en lista!
Känslor
Har du gråtit för att du varit arg?:
  jarå
Känner du dig sviken just nu? lite kanske
Har du varit kär i någon du inte haft chans till?:  blir typ aldrig kär
När grät du senast?:  idag haha
Har du varit riktigt kär?: nej, faktiskt inte
Är du oftast sårad & ledsen men visar det inte?: nej, jag visar det inte. men dom flesta märker det nog
Menar du det du säger?: ja, oftast
Känner du dig utanför? nejdå

Ditt eller datt
Pengar eller kärlek?:
kärlek såklart!
Singel eller förhållande?: singel tror jag
Sola eller bada?:  sola!
Mobil eller dator?: mobiltelefon tror jag!
Gröna Lund eller Liseberg?: gillar inget av det, men måste jag välja så .. grönalund!
Mc Donalds eller Burger King?: macdonalds
Dans eller sång?: sång!
Flyga eller åka båt?: flyga!

Ärlighet
Lovar du att vara ärlig?:
absolut!
Har du varit kär i din bästa kompis?: Nej, aldrig!
Har du ljugit?: i nödsitvationer.
Har du fuskat på ett prov?: japp
Har du berättat vidare en hemlighet?: ja
Druckit eller rökt utan att dina föräldrar vet?:  mamma vet att jag prövat, ja.
Har du en hemlighet som bara du vet?: ja!

Rik eller fattig?
Hur mycket får du i månadspeng?:
får inte månadspeng, jag får när jag behöver / vill ha.
Har du... Eget rum?: största!
Egen TV?: vill inte ha!
DVD?: bärbar!
Dator?:  två stycken!
Mobil?: ja
Telefon?:  ja
Kontokort?: ja
Över 2000 kr?:  på kontot jag
Pool?: nej, bor i lägenhet!
Studsmatta?: nej!
Cross/moppe? nej!
Pingis/biljardbord?: nej!
Jacuzzi?: nej!
Villa?: nej!
Märkeskläder?:  jarå.
Smink/smycken för över 5000 kr?:  ingen aning.

Skolan
Går det bra för dig i skolan?:
går bättre.
Betyg i ämnen : dåligt.
Svenska:  rätt bra på svenska.
Engelska: dålig på englelska.
Matematik: helt okej på MA.
NO: dålig
SO: dålig
Musik: sådär
Slöjd: suger!
Hemkunskap: rätt så bra
Idrott: IG haha
Språkval: sådär
Bild: dålig
Är du nöjd med dina betyg?: kommer inte få nått i år, haha.

Dagens
Kläder?:
jeans, linne, hoodie.
Smink?: mascara typ,
Smycken?:  pärlörhängen
Humör?: helt OK.
Gjort?:  varit hos tandläkaren!
Göra?:  ducsha!
Måltid/-er?:  pasta och korv, yoghurt och musli, ris och kykling + lite lite glass. hehe
Sötnos?:  hemlighet!

skitunge

du äcklar mig
sluta lek. du har förändrats så jävla mycket, du är inte värld någoting längre. du snackar så jävla mycket skit om folk sen är du med dom helatiden, du kommer stå där själv igen. du kommer vara ensam igen. och den här gången kommer jag inte tillbaks. jag trodde jag skulle behöva sakna dig, men jag saknar dig inte. jag spyr på sånna som dig. som snackar skit hela jävla tiden. gumman du känner inte mig. så du kan bara hålla käfften. men jag vet hur äcklig du blivitt. sluta lek för du är så jävla liten. jag sätter ut dig på min blogg för det är så jävla många gånger du satt ut mig på olika sidor, sen när man frågar så säger du nej. SAJK hur många kontakter har du igentligen? fem? och alla dom är dina "bästavänner" typ som du aldrig bråkar med, aldrig skulle sätta ut sådär. förutom mig. jag är trött på att du är så jävla falsk. du kan dra åt helvette. du får mig att spy. och säg inte massa skit till folk för du vet, jag får veta allt. ;) du är igentligen inte värld att stå i min blogg men jag är snäll, så här. känn dig utpekad. jävla fjortis.


intressant?

håller på att ladda upp vidiorna på youtube som typ tar ett år. haha. ne men dom kommer strax tänkte slänga upp några bilder också. men först ska ni få veta om min dag. vi börja runt nio, härligt vi har haft en chill vecka, inte pluggat så mycket eller någonting. men efter skolan följde jag med fanny och klippa sig och sen var jag tvungen att springa därifrån till tandläkaren. och jag har så ont. han skulle ta bort tandsten, och så var det som en vass nål som helatiden stack hål i mitt tandkött typ, så jag börja blöda och försökte helatiden knäppa igen käfften men han var hård. haha. fick en tid på måndag också. haha. jag har tandläkarskräk. nu chillar jag bara.




ena klippet på tuben är rätt långt spola fram 2 och 1 halv minut så blir det roligt islutet.
och ja det är jag som har den dära ljusa pinsama rösten, haha.

käka

hallå!
dagens bilder kommer efter maten samt två vidiosar. sen ska jag ringa becca och frida ska ringa mig. ska sova hos henne imorgon. vi ses efter middan!


snygging


såhär blev fannys hår, fint va?

skolan nu

Anonym om rut from:
men gud, varför rut ? stackars barn .
hon är jättesöt verkligen, men att döpa sitt barn till rut är verkligen taskigt mot sitt barn..
svar: jadu, jag bestämmer inte namn. jag tycker rut är ett gulligt namn. men grejen är att man lever upp för sitt namn. hon skulle hetat vera. men sen blev det rut. hon heter alltså rut vera tror jag? sen får hon kalla sig rut eller vera när hon blir stor. men rut är hennes förnamn och vera mellanamn. vera för att mina två kusiner som är syskon till bebisen ville att den skulle heta vera. men när den kom ut såg den tydligen ut som en rut. ;) men jag kan hålla med dig, rut skulle inte jag döpa till mitt barn. hehe.

idag har vi sovmorgon, till 20 över 9. hehe. ska möta upp fanny och dom 9. håller på att ladda in dagens. ska till tandläkaren idag också, och följa med fanny när hon klipper sitt hår. vi hörs ikväll. puss!

uppdate: går inte, får ikväll. i love u.

hejsan


jag och fanny.
har nyss tvättat håret. eftersom några jäkar i klassen satt och spotta nått i mitt och fannys hår. shit va vi blev sura. äckligt. och vi vet vem. haha. annars väntar jag på att frida ska ringa mig, men hon värkar inte vilja, haha. har käkat frukt. ska typ på castingen på fredag, kul va? men jag är jätte nervös! tror jag kommer klara det hära jätte bra. ska prata lite med mamma och så.

rut from





föresten! fick ju en liten kusin för några veckor sen. här har ni snuttan. lilla söta du. men hon kommer få plågas med namnet rut i sin ungdom. man lever upp till sitt namn eller hur? stakars rut. hehe. men söt är hon dock? skulle kunna käka upp henne nästan. kolla bara kinderna, en hamster! gud saknar henne.

nelly.com

Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM
http://nelly.com
jag har ju haft det lite svårt att hitta skolavslutningsklänning, här har jag hittat en super söt! ifrån nelly. dock vet jag ju inte hur den sitter eller så. så jag ska åka till stan i helgen och leta. :) igentligen bryr jag mig inte så mycket va jag ha på mig. haha. men nått sött ska man väll ha på sig. gillar ni den hära vita?

ALICE

har kollat på "alla älskar alice" idag, halva typ. tycker den filmen är as bra. haha. även fast jag borde varit alice, för alla ÄLSKAR verkligen mig. ;) haha. och sen är det ju världens finaste namn. plus jag älskar micael persbrandt!


härligt

just nu: har varit ner i centrum och suttit på tårtan och käkat glass. hjälper mamma med maten. nu ska jag fortsätta! puss.

tvserie?

jag är kallad till casting till en tv serie som kommer sändas i både sverige, norge och danmark. på fredag 10.30, jag vet inte om jag ska tacka ja eller nej. lite nervös, haha. jaja, :) vi får se. kanske blir jag den nya superstjärnan. hehe.

gott

just nu:

skolan

nu är jag vaken, färdig att gå. har även hämtat ut hundra kronor för att jag tappade ju bort min nyckel igår till skåpet då måste man betala hundra kronor. klant arsle. nu kollar jag på vakna med the voice. :) börjar tio över nio. sovmorgon! haha. vi hörs efter skolan. puss. då får ni dagens.

paris hilton

just nu: sitter och tittar på parishiltons nya serie. rätt rolig faktiskt. haha. nu är det reklam. sen är det DH som gäller. pussar i love u.


:)

håller på att ladda upp en vidio som jag och fanny gjorde i skolan. ingen speciell. men tänkte variera lite. inte bara skriva! klockan 7 ska jag till tvättstugan. jag måste locka håret, tänkte ha lockigt imorgon! men först måste jag borsta ut det, sen kolla på paris hillton new BBF & DH. :) haha, juste fanny sa nått knasigt idag. vi pratade om 80-talet hur häfftigt det är. helt plötsligt säger fanny:
- ja, tänk va skönt det vorde om det var 80-tal slippa raka muffen och allt.
haha. IBLAND är hon rolig. annars är henens humor tråkig, ni ska höra när hon försöker värka rolig. hon är typ den enda som står och as garvar. kollade nyss igenom wb och insåg att jag inte kan lägga in den, jag fjantar mig. haha. men jag lägger in några tråkiga bilder. hoppas ni gillar det!

fanny & dagens
leggings H&M, linne G&, kofta Marlenes, skärp GT.


bilder ifrån dagen kommer strax!


gammal, haha .. :)  saknar mitt hår.
vi fick sluta 11.15 idag, jag är lycklig! och imorgon har vi sovmorgon, wiho! härligt. idag har jag städat, ska tvätta, lagat middagen, sovit och kollat på filmen G som i gemenskap och p.s sista sommaren. nu pratar jag lite med frida via msn, vi pratar lite om helgen, kanske jag sover hos henne. länge sen darling. :)


skolan


nu är jag i skolan, sitter på datorn. vi har spelat in en liten wb som jag ska lägga in i eftermiddag. vi håller på med matten, excel. tänkte bara slänga iväg ett inlägg. puss!


skolan


godmorgon!
är helt klar, dagens kommer i eftermiddag!
idag är det en fotbollscup, så nu håller vi tummarna för att tätorp skolan vinner i år igen.
vi hörs antingen i skolan eller efter skolan. puss!

uppdate: just nu sitter jag och trycker i mig min yoghurt med massa frön, haha. ska gå om typ tio minuter. tänkte att ni ville veta det. hehe.

hiss & diss

veckans hissar och dissar!

ALICE DISSAR:
KLUBBERIET
.. men heeeeeerregud, ELVERKET bara typ 15 års gräns. FJORTISSTÄLLE. "jag är inte fjortis" - "nähe, du bara går på klubberiet." DISS för det stället. FJORTISSTÄLLE.

landet .. ja två veckor har jag lovat min mamma, fyfan va jag inte längtar.

ALICE HISSAR:
sommarlovet
är påväg, jag är sjukt jävla glad. om sju dagar så slutar vi, SNACKA OM HÄRLIT! jag längtar inte lite. tio veckor, fyfan va najs! sena sommarkvällar, brun bränna. SOMMAREN ÄR HÄR!

grekland .. det är helt seriöst världens härligaste land, fan va jag saknar. ta mig tillbaks.

frida albiin min bästisfestis, jag älskar dig sötis!


VÄX UPP!

TILL FRIDA TÖNT:
du går inte på klubberiet, för du är MOGEN, eller hur bebi?
;) visste det, aldrig mer. nu växer du upp. jag älskar dig, haha.

din jäkla fjorre, :)

idag hade jag på mig ..



dagens outfit.

systrar?




bilder ifrån dagen. lite roligt faktiskt, några i skolan frågar om jag och fanny är syskon, svar på den frågan är nej. även fast vi kanske är lite lika ibland men inte på insidan. hehe. idag var en rätt chill dag, tänkte slänga upp en outfit till er, eftersom jag inte han det imorse. imorgon slutar vi iallafall runt tolv tiden, då våran skola plus tre skolor till ska mötas i en fotbollscup eller nått, jag och fanny ska självklart dit och hejja! skolan har vunnit två år på raken, nu hoppas vi att dom vinner i år igen. men nu ska jag slänga upp en oufti samt kolla om det finns nått intressant på TVN idag. vill inte vara datanörd.


äääääär med fanny hjärtat


sitter i skolan, jag och fanny sitter i ett eget rum haha. chillar galet alltså. haha. fottar och bloggar. ska snart skriva lite i excel det är typ en undersökning vi gjort som ska göras i tabeller och diagram. roligt. efter skolan vet jag inte vad som händer, haha. chill kanske. nu ska jag fortsätta jobba och vänta på fanny, hon är seg. puss. kanske skriver mer sen.  ;)

godmorron


har nyss vaknat
dricker vatten, haha diet.
ska snart gå till skolan. jaaaaa.
vi hörs när jag kommer hem, puss.

RSS 2.0