SNYGGAST ASSSSSSSSSSSSÅ!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, :o
ASSÅÅÅÅÅ JAG ÄR SÅ GLAD NU!
när rosing valde hugo, trodde jag skulle smälla av.
satt helt inne i TVN.
"jag väljer hugo"
- JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
asså , ÄLSKADE att se den dära modellen ledsen ;) haha sorry. hogo är SNYGGAST.

stan, bilder :D

kollade nyss på nått program som heter tonårsliv typ, tycker det är ett jätte intressant program frakiskt. idag var jag iallafall i stan med frida, hittade typ inget jag ville ha, så det blev ingen shopping, aja. ska strax kolla på "den rätte för rosing" fast jag är fett nervös vem som hon väljer. tänkte bara säga hej och slänga in bilder ifrån dagen, jag lovar er att bloggen kommer bli bättre, den har varit ganska tråkig, men nu jävlar! :) vi hörs efter rosing, men först några bilder från idag.





& jaaaaa, bilderna ääääääär väldigt fula på mig. :)


I skolan

sitter i datasalen, har jobbat på lite med svenskan. gick faktiskt väldigt bra! :) nu snart ska jag åka in till TC och möta frida för lite shopping, får se om jag kommer hem med något. kan dock inte vara inne aldeles för länge, måste hem och plugga biologi. yes, nu ska jag logga in på pa snabbt och sedan gå till bussen! när jag kommer hem får ni en dagens outfit. vi hörs, puss!

alva, mhihi :) <3

plask <3 alices

@ marlene :) vi har precis joggat, duktiga flickor. ducshat. nu sitter vi med en god smoothie, hej på er!


snart marlene, igen bebi :)


faaaaan måste plugga biologi -.-
siiiiiiiiittter hemma hos mig, ska typ möta marlene i centrum om ett tag, ska typ vara hemma hos henne ikväll + kanske sova :) men iallafall måste ducsha när jag kommer till henne, känner mig skit äcklig. vet inte riktigt vad vi hittar på, men nått blir det ju :) aaaaaah, tänkte liksom passa på och uppdatera när jag är hemma, för när jag "bor" hos marlene så blir det inte jääääätte mycket :) slänger säkert in ett inlägg senare, :) niiiiiiiiice va? haha.  ja, men asså det är typ det som händer, blir liksom mest "vad jag gör idag?" i denna blogg, tråkigt men liksom ska bättras när jag pallar :) hehe. aaah, men vi hörs beeeeeeeeeeebisar :) nu ska jag fixa mig lite, puuuuuuussar!

yeeees, så är det ;)


*aaaaaaaaaaargh*
asså får inte tag på plask sitter liksom hemma hos henne! har ännu inte hittat hennes jäkla nycklar, kul? haha, aaaasså ååh. sen får jag inte tag på mamma häller, typiskt! aja, jag ska inte klaga har det rätt bra här ;) marre slutar liksom inte förns tre och sen ska hon göra nått jävla prov, pallar inte sitta här helaaaaaa dan, tur bor jag granne så liksom bara springa hem ibland ;) fast det är mys här, ska sätta på en film ;) hoppas ba inte isabell kommer hem, haha. hon kommer ba : vafan gör du här?
jag ba: eh, asså..

thaha, nej men asså vi är så "nära" våra familjer så liksom hon bryr sig inte ;) jag smälter in så bra här! i min andra familj :) nej, men nu måste jag få tag i nån, för det börjar bli liiiiiiite tråkigt. och mamma kommer väl lacka ur om hon hör att jag är hemma sen ;) + när jag kommer hem blir det bättre uppdate, ni får leva med inga bilder och tråkig blogg ;)
.. nu ska jag ringa plask / marlene!


knasig morgon!

godmorgon! seriöst vill jag inte snacka om morgonen, jag har iallafall slaggat hos marlene :) vi myste och pratatde girlstalk till typ tolv - ett, sen somnade vi. vi försov oss imorse, så marlene fick kasta på sig kläderna och rusa till bussen. själv är jag hemma hos marlene, vi har inte hittat hennes jäkla nycklar, så synd. aja, letat som en tok efter mammas nummer, sprang över och hämta mobilen + laddaren, måste få tag i henne. jaja, min morgon :)

@ marre

jag bor hos marlene under några dagar, asså vi får typ se hur länge :) såå asså jaaa :) hihi. uppdaten blir kanske lite dålig, vi får se :)


söndag


u knoow i love u? mer än allt annat.
idag är det söndag, imorgon måndag. helgerna går sjukt snabbt, seriöst. redan måndag? en vecka kvar sen påsk lov. skönt! på söndagar är det mest på tv, idag är det sanningens ögonblick & nån film på fyran, jag ska se. sen ska jag sova, börjar runt nio tiden imorgon :) ja, ska plugga lite nu, blir väl nått inlägg senare ikväll! vi hörs, ciao.


HELLO SÖÖTISAR


sååååååååå asså jag har inte uppdaterart idag för liksom, jag har chillat (a)
nu sitter jag med hårfärg, yes jag pallar inte så jag färgar möörkbrunt igen, hoppas det blir snyggt, annars tar jag livet av mig, vill liksom inte gå till skolan med häääääämskt håår, så vi får hålla tummar och tår för färgen blir MÖRK BRUNT NU. annars iiiinget speciellt, skulle till staden för att handla lite, ville ha lite nya kläder, men jag kom inte iväg. får sitta och plugga på biologi provet vi ska ha snart, asså seriöst jag måste värkligen få bra annars kommer jag gråta blod! det här är viktigt, jag ska göra mamma stolt, så kanske jag får nått ;) åh, asså snacka om att jag vill till grekland, embla är i thailand och gissa om jag är liiiiiiiiiite avvis? asså seriöst, grekland om lite mindre än två månader, ååh, låt det gå snabbt. och mamma ska liksom till london snart, asså åh! då ska jag bo hos mormor & morfar i enskede -.- stakars mig asså! men mamma ska fixa internett till min laptop, så jag inte får tråkigt sen har hon lovat att köpa nått jag vill ha + jag ska få pengar, så kanske jag kan shoppa undertiden, så slipper jag sitta hos dom och typ göra läxor. men nu ska jag tvätta bort hårfärgen, :) slänger in en bild på mina nya örhängen jag fick av mamma :)

summer time

kollade igenom massor gamla bilder på BDB, och hittade denna ifrån sommras, asså verkligen sooooommar kännslor, ge oss sommar. seriöst, först vinter, vår, vinter, vår vinter, vår, vinter, vår, och nu vinter. jag blir arg! jag vill ha en riktig våååår, bara gå med typ hood och jeans liksom sköönt, eller snygg vår jacka, asså aaaaaaaaaaaah! slippa dom jävla täck jackorna, stövlarna, istället ballerina. ge oss sommar nu. föresten ska jag ju typ till grekland om lite mindre än två månader, gissa om jag är lycklig? jag ska bli brun + jag ska sola solarium innan, niice :) ååh, asså verkligen vill till värmen! sommar sommar..

My Day

hemma ifrån city, blev ett par örhängen, hårfärg, body lotien, inte mycket. visar bilder sen. väntar på att marlene ska höra av sig, den jävlen. snackar med en person som stått mig sjukt jävla nära nu typ tjaffsar vi om skit, ni vet girls fhigt. haha. nej, men asså jag orkar inte bråka men jag vill liksom reda ut det här, för felet är nog att vi aldrig riktigt redit ut våra bråk mer typ struntat i det och sen bara blivitt vänner. aja, får se hur det blir. jhapp, liksom ingen rolig alice ingen rolig blogg! lyssnar på musik för er som vill veta. aaah, men vi hörs antingen ikväll eller imorgon, ha en trevlig kväll. apro på det, snart helgen slut mamma fick ett mejl ifrån läraren tydligen är jag duktig även fast jag inte alltid är i skolan, haha tummen upp för mig. men iallafall, har typ största biologi provet på fredag, jag ska plugga som fan och jag kommer GRÅTA om jag inte får MVG, för jag svär, jag kommer plugga som fan, det här ska gå strålande! hoppas ni har en super lördag, :) det ska jag ha! ska snacka med FBÄSTISFESTIS i tääääälfefonen (a) ciao bitches!

Lets dance

inte för jag hänger med i lets dance det minsta, har aldrig ens kollat, det är typ sjukt tråkigt. eller jag ljuger, jag kollade endast varje gång isabella dansadede, BARA HENNES DANS. tyckte det var sjukt synd att hon åkte ut så tidigt. men iallafall, fick höra att magnus vann, är så otroligt trött på laila eller vad hon heter, hon ser bara så jäkla fejk ut. haha, fattar inte ens varför jag snackar om det här, men jag är bara lite skade glad för laila inte vann. jag trodde värkligen hon skulle vinna, men rätt roligt att han den dära stora magnus kunde vara så bra på dansa, men fortfarande lite synd att BB inte vann. annars är jag fakitskt totalt ointresserad av lets dance. :)


Nystart här på blogg.se


hihi, från & med  nu bloggar jag här då. skönt att ha blogg.se tillbaks, sjukt saknat alltså. tröttnat på devote alltid ska krångla. den hära bloggen var låst under ett tag, öppnade den nyss, emmaolsen emmapung.blogg.se har gjort designen, thanks! ja, då får vi se hur det här går, eller om jag går tillbaks till devote, liksom lättare där, men snyggare här. får se vilket håll det lutar till, välkommen tillbaks. hihi.

RSS 2.0