najs

fanny fixar mig fin, lägger ut film vi gjorde förut, ses.

GINA TRICOT


199 kronor, fynd GINA TRICOT. en sån här måste hänga i min garderob. enkel men söt! love it.

JAG ÄR ÖVERALLT


HAHA

haha ..
snacka med fanny på msn .. och så somnar jag. så kommer mamma in:
alice, sover du?
jag blev lite trött.

haha, fanny vill äta billyspizza, typ inte sugen på det, men för fanny älskling. haha, nu vill hon ha ben & jerry också. haha .. nu skrier min syster som en gris gråter, och säger att hon inte orkar med .. haha, för typ det ligger kläder på hela hennes golv och mamma säger att hon måste städa. sen kom hon in och drog ner alla kläder på mitt golv och kasta banan skal. shit, hon har ADHD. har sakt det till mamma flera gånger, nu har mamma fattat att hon har seriösa problem! tjejen är nio år shit ..

bara för dig fanny ..

min gullis.

outfit


dagens

aaaalice


ingen blogg lust. i'm sorry. big love.

skolan

hej töntar,
hemma nu. samtalet var as jobbigt, haha .. skriver senare, kyss.


godmorgon


dax för tandläkaren. vi hörs. hej!

frida min katt


jag med bebisen. är inte på min dator, utan min mammas EX. han har webbcam, har suttit och lekt med den. och berättat för min mamma hur lycklig jag skulle bli om jag fick en sån dator. på bilden är det min stora bebis och jag. som nyss tvättat håret. därför ser mitt hår lockigt och inte så vackert ut.

pinsamt ..


tjenare bloggen,
idag har jag bara chillat pluggat.
jag ska gå till köket så märker jag inte att våran dörr står helt öppen går förbi, och ser dörn, och där står EN TONÅRSKILLE som kollar rakt in .. och gissa vad? står i mitt aldeles för korta natt linne och en bulle i håret och osminkad. såklart kollar jag rakt på han och han på mig, så inser jag att jag står halvnaken och ful springer därifrån. rikitgt riktigt pinsamt. imorron föresten tandläkaren & samtal på skolan.


SISTERS


syster när hon var bebis!

möte på skolan på onsdag, jag är nervös!

SVINSJUKAN

alla har väl hört om svinsjukan.
jag är otroligt rädd, heltiden tror jag "jag har svinsjukan." mamma blir galen. hon ba : "ALICE DU HAR INTE SVINSJUKAN." vi får hoppas den inte kommer till sverige. har kommit till canada, usa. jag vill inte ha svinsjukan!
läs med om svinsjukan här.


ALDRIG UTAN DIG!


varborg bestämmt, bästis och jag först i stan sen skogås. chilla, :) och fyllot vill ha dricka, men nykterist som jag är så sa jag nej! jag är sååååå bra förebild. nuuuuuuuu jävlar bästis!

hunden


korven och jag!

vill bort ifrån allt.


jag älskar dig.
funderar på att ta en paous i bloggandet. har ju inte blivtt så mycket på senaste tiden. men liksom den hära bloggen har jag för att JAG tycker det är kul inte för ER. men endå känns tråkigt att bara lägga ner allt. behöver paous från allt. snart drar jag till grekland en vecka och sen kanske island. skönt. på onsdat är det möte med mamma och kuratorn. bara säga som det är. liksom måste börja kämpa för att få betyg nu. har typ dåligt betyg. när mamma kom hem igår fick jag bland annat väska & mascara, och shit, tack mamma. nu ska jag städa eller nått .. vi kanske hörs ikväll. miss u.

inte hemma

är hos plask @ / marlene hörs ikväll!


härligt!



hemma, skriver mera ikväll.

I LOVE BLOGGEN

har nyss ducshat, härligt. haha .. har verkligen ingeting att skriva, känns tråkigt men liksom ja .. hihi, :) ni får ha det bra. vi hörs på söndag! puss.

ooooooutfit

BABY



när jag var liten ..

EMBLA HAR TÄVLING!


jag är med i söta emblas tävling, va med du också  tryck HÄR!

ÄÄÄÄÄLSKLING!

träffade frda i sandsborg, vi gick till kärrtorp satt oss i vidio butiken sncka med mina kusiner, chilla.
åkte hem imorse, kliar i ögonen av viggo (hunden) så tar det lungt hemma över dagen. på sönda kommer mammi hem, saknar henne sjukt. vi snacka lite i telefon och hon har smsat. SAAAAKNAR DIG MAMMA. ÄLSKAR DIG MEST!






lite bilder ..


INTE AVUNSJUK

föööörst måste jag bara säga ..
jag och frida snacka igår. fick jag höra att skolan snackar om paow & dessi, ASSÅ SERIÖST? har folk inget annat att prata om. bara man kollar nåns blogg liksom PAOW OCH DESSI. om dom nu är så jävla dåliga, slösa inte energi på dom? asså jag blir irreterad för det är som folk känner dom, shiiiiiiit :s visst jag blir fett irreterad på dom brudarna men det som gör mig mest irreterad är att folk liksom inte har nått annat att snacka om, snacka om att inte ha något liv. synd, riktigt synd ..  

hemma

är typ hemma nu över dagen, berättar lite om vad som har hänt i kommande inlägg.

du är allt baby.

INTE SNYGGT!


bilden är typ nått år, aaasså kolla hur mycket MASCARA jag hade .. sjukt. inte ens fint.
nej, nu ska jag till bussen till mormor, hörs på söndag! love u.
haha .. kolla mina påsar under ögonen :| tog säkert den fem på morronen eller nått.

vi ses!


det här fick jag av mamma igår, tack mamma! älskar dig mest.

har precis packat, mamma åker ju till london idag. ska bo hos mormor i enskede. ganska nära ks så kan träffa frida kanske efter skolan imorgon eller nått, :) .. har fixat i årdning mig också. ska käka nudlar nu. blir antagligen dåligt med uppdatering eftersom jag är hos dom, och doms dator är seg. så kommer säkert inte skriva nått. men vi hörs på söndag när jag kommer hem! ni får ha det super bra, puss. och glömm inte att kommentera!

godmorgon!

godmorgon sötnosar!
idag måste jag packa, mammi ska till london och jag ska till enskede till mormor, sova där tills på söndag. lillasyster fyller år på lördag, så då ska vi fira henne och ta med henne på en överaskning. kommer antagligen inte bli mycket bloggande, dom har dator men den är seg. tar med min tror jag, sitter kanske lite på den. lite avvis på mamma som ska till london till på söndag. men om mindre än en månad åker jag till grekland. sen i sommar kanske jag ska till island och norge. vi hörs ikväll. puss!

gammal.


VECKANS DISSAR OCH HISSAR!

som förra veckan .. fridas & min hiss och diss .. längtat? här har ni den!

18 års gräns på solarium - det ska ju kanske bli 18 års gräns på solarium. dåligt. jag solar inte ofta, några gånger pär år. men liksom, det är ju upp till var och än? antingen solar man och ökar chansen för hud cancer, eller så solar man inte. liksom, klart dom som är under 18 år kommer smyga in endå. sola inte mer än 10 gånger pär år, du ökar chansen för hud cancer.

"jag är en stor bloggerska och alla älskar mig" - jag och frida blir sjukt irreterade. VISST du är stor bloggerska, men du behöver inte gå och berätta det för hela stockholm. shit, " alla älskar mig. " nej alla älskar inte DIG, dom älskar att läsa om ditt liv. du är säkert SUPER SÖT i verkligheten, men visa det i bloggen. folk har fått fel uppfattning om dig.

the pirate bay - på ett sätt förstår jag dom, dom som kämpat hårt för plattan eller filmen, sen är det bara gå in på pirate bay och ladda ner filmen, HELT GRATIS. jag har ingen lust att betala 200 spänn för en film jag ser en gång.


f & a låten - bästisarna har fått en låt, VI ÄLSKAR DEN ; " oh sussi " ääääger.

random vidios - den söta lilla killen med lockigt blondt hår, asså snacka om att jag är kär pånytt, så söt alltså! :)

HEEEEEEEJ MINA ÄLSKLINGAR!

förlåt för dålig uppdate.
jag känner verkligen hur dålig jag har blivitt på att blogga. jag har tröttnat. vet inte vad jag ska skriva, vad ni vill läsa. det är svårt. men ni får berätta vad ni vill ska vara med i denna blogg. vi hörs.

i miss ..

SÖÖÖÖÖÖÖÖTISAR


påväg hem ifrån älskade falun!
tänkte bara säga godnatt. ska sätta på en film och ta det lungt. super trött verkligen.
blev inte så mycket uppdate idag, har inget att skriva. hiss & diss imorron med fridabästis.

FRÅGA & SVAR

Anonym om sofia skolan suger:
kna du berätta lite om när du blekte ditt går blont, hur många gånger du blekte osv.?


SV: det var ett år sen jag blekte det. när man har mörkbrunt hår ska man ju ta det försiktigt slinga det, flera gånger. under några månader. men jag skulle vara blond direkt. och jag har så tjockt hår, så liksom jag tänkte att de inte tar skada. så jag tog direkt blond färg sex förpackningar på tre dagar. då fick jag mitt blonda hår! men gör ALDRIG så. som tur har jag tjockt och starkt hår så det tog ingen skada. tur det! men jag fick skadat hår i topparna så när jag sedan klippte mig blev det kort. så mitt tips är att slinga det. men sen är ju jag inte expert, så gå till en frisör låt dom tipsa & fixa. sen färga jag det brunt efter några månader, som jag ibland kan ångra. men skulle aldrig vilja ha det håret nu. men vill bli lite ljusare, nu är jag så mörkhårig! ta det försiktkigt om du ska färga det! kram!! :)

sofia skolan suger

läste nyss fannys blogg, hon saknar ks som jag.
för några månader sen så gick jag i kunskapsskolan i ensekde. ibörjan tyckte jag det var det sämsta jag kunde göra att byta. men i sexan fick jag någolunda betyg, betyg i alla ämnen. men det blev bara jobbigare och jobbigare jag pluggade inte ett piss, fanns så mycket annat jag tyckte var roligare. så jag fick byta till sofiaskolan på söder, åh fyfan. shit, allt där är så sjukt konstigt, ingen är som mig (utom jessica.) men dom andra små töntarna kallar mig fjortis, assså jag blir så sur, har dom kollat sig i speglen? dom ser fan ut som WANNABES. haha. så jag hatar klassen (jessica ta inte åt dig, inte dig.) och sen så blir det massa möten, jag ska snacka med kuratorn, och nej tack. sååååå , nu vet ni lite om min skolgång. har inte berättat det här, men tyckte det var dax för det. och det som gör mig så fucking sur, soc är typ inkoplad. andledningen till att jag inte går till skolan är aldeles för privat, den som vet är frida bästavän & snart syster marlene. apropå marris ska jag ta och ringa henne, chaio!


minnerna där ifrån, saknar så sjukt allting.

LOCKIGT

shit, asså snacka om att jag har tråkigt.
kommer mögla. dom sitter och snackar "vuxen" prat. och ingen har tid för mig & mitt intressanta liv, nehe.
kan berätta lite om fredag & idag :

fredag:
träffade fanny var ute, med randoms. sen typ blev jag fett arg så vi gick in. fanny och fannys mamma höll på med mitt hår. sen gick vi ut igen till bagis skola. så träffa vi nån kille som börja snacka med oss. och vi chilla galet. hihi.

lördag:
vaknaden, satt på mig uff kläderna, hem och direkt till söder för att köpa bh & striiiiiing, haha .. med mamma. så åkte vi hem och bytte om, fixa mat .. sen kom gästerna, nu sitter jag på datorn, fett osocial och dom sitter och dricker vin. hihi, och snackar vuxen snack. snart ringer BÄSTAVÄN, vi ska prata hela natten. haha, vi har massa skit snack. jaaaaaaaaaa.


till melinda

melinda söta du, du är så  fin hjärtat! kunde inte svara eftersom du inte har blogg ? puss.


skoooor.


hittademina balerina från förra sommaren i garderoben. gud så lycklig jag blev! dom är ju jätte söta. dock får jag skavsår. men ska gå in dom så jag kan andvända dom i sommar! nu är jag helt fixad, har lockat håret! lite extra fin idag. ska kanske ut ikväll, om jag får. hoppas hoppas hoppas. ha en trevlig kväll! kommer säkert sitta på datorn en heldel. hatar vuxen fester. men lätt att smyg ta lite vin när alla är lite små berusade. ;)

hej!

nyss ducshat, har ju nån jävla middag ikväll -.- berättar om gårdagen senare. nu måste jag sminka + fixa mig & städa. vi hörs snart igen. pussar.

DU VAR MIN LYCKA.















tiden då jag var lyckligast, då lendet på läpparna var äkta. jag saknar.. bilderna är ett - två år gamla.

tulpaner.


ingen mer bloggning ikväll. ha en super kväll, puss.

tjenare

tänkte bara säga hej & jag sitter på mammas jobb, gör ingeting. hon slutar runt halv fem då ska vi gå och handla och sen hem. vet inte hur mycket uppdate det blir idag. behöver snacka med mamma. vi hörs!
tj

GUL OCH BLÅ


hiiiiiihih, :)
hoooooome, har kollat på film och sminkat + plattat håret. nu ska jag städa och klä på mig, naaaaaaajs va? föresten bilden, marnelesis tröja, hihi :) har fortfarande den här gumman (a) aaaaannars händer ingeting, får se om jag kanske träffar fridabebis idag eller imorgon, saknar dig hjärtat. naaaaw, nu ska jag fixa mig :) hörs.

bebisar

tänkte bara säga godnatt. snackar med bästisfestis på msn, :)

jaaaaaaaa tack!


hon som alltid funnits där ..

till min syster :
det är sjukt svårt utan dig. vi har inte träffats på länge. förut var det vi, vi helatiden. sommaren 08, kommer aldrig glömma. du var min luft, syre. jag önska jag kunde spola tillbaks tiden, till det var du & jag. men vi har förändrats så otroligt mycket. kommer ihåg när du sa, "jag ska aldrig röka & dricka, det är inte bra." fuck va stolt jag var. nu är allt förändrat. vi träffas aldrig, jag saknar dig syster. du vet att du alltid kan komma till mig? jag lyssnar altid. tack för funnits där dom gångerna jag behövt dig ställt upp. kommer aldrig glömma kryssningen, eller sommaren då vi åkte till nacka typ mitt i natten våra föräldrar skrek på oss i parken. shit, pawerpuffpinglorna. du var den jag valde före allt, den som jag alltid kunnde komma till när allt var piss. när du ringde och hörde att jag grät, du kom och hämta mig och jag sov över hos dig, vi snacka hela natten. du har bevisat att du är äkta. jag vet att jag inte alltid varit perfekt, jag har varit jäkligt fittig, dissat, inte funnits där. men jag lovar dig, att jag ska förändras. vad som en händer, kommer jag alltid att finnas där. kommer alltid att ställa upp, jag älskar dig hjärtat. jag kommer aldrig att lämmna dig & förlåt .. jag älskar dig syster. (du vet vem du är.)

saaaaknat er (a)

tjenare beeeeeebisar :)
1. vem fan har sakt att jag andvänder picnik och gör om mina bilder gumman?
2. hiss & diss lista hade jag i min förra blogg.

sen vill jag bara säga, DET VAR FÖRSTA GÅNGEN IDAG JAG SÅG DIN BLOGG.
för din blogg har inte intresserat mig. men du måste visst läsa min blogg regelbundet. ;)


såå, nu kan vi starta. bara för att nån tror att hon är den enda i bloggvärlden, haha.. jadu. annars har inte mycket hänt, eller okej jäkligt mycket som jag inte kan ta upp i bloggen, sorry. men vill tacka fina bästis för stödet, du är alltid nr 1 för mig. :) imorgon freda, härligt! asså bloggen har varit tyst under en - två dagar för jag inte haft nått att skriva + varit lite bråk. men nu tänker jag blogga regelbundet. saknat att blogga, så sjukt kul. får se om jag slänger in ett inlägg snart, vi hörs puss!

saknar oss, dig & mig. våra stunder. du kommer alltid att betyda en hel del, hjärtat.


hemma!

jag är hemma!
hatar sånt där "släkt skit" asså vet inte ens om vi är släkt, eller jo typ. men jag känner inte dom, men dom känner mig. så pinsamt. så jag snacka i telefon en halvtimma med frida, dom måste tyckt jag vart oupfostrad. men jag är tonåring. haha. är iallafall hemma nu, riktigt skönt. sitter och äter vindruvor. ska ringa frida lite senare, så kan vi snacka ut. har tagit sjukt många bilder som jag lägger in imorgon. godnatt och sovgott. även fast ni är få läsare, så är ni bäst. ♥

föresten mammas bästaväns dotter är rolig, ni kommer inte fatta men måste endå få ner det här.
jag - men vadå var han tjock?
hon - njae..
jag - jaha, biffig?
hon - nja, tjock och biffig.
så börjar jag skratta så magen viker sig. det låter inte så roligt nu. men då var det.
asså vi pratar om hennes EX.


fika.


jaha, pratade nyss med mamma vi är tydligen bjudna på fika hos några i huddinge ikväll. så, dit ska jag fara. hoppas vi inte är hemma aldeles försent bara. nu ska jag börja fixa årdning mig, sminka på mig lite. och byta till lite mer svala kläder. svart känns lite för varmt. vi hörs ikväll eller imorgon bitti. ha en trevlig kväll! ♥

eftermiddag'


daaaaaagens:
leggings, linne, kofta.

jag lovade ju. gick inte till skolan idag, inte bra. men hitta faktiskt inte busskortet. nu är det hittat. har inte så mycket att säga. nördar mig på msn, fint väder ute är det också, sitter inne. ska försöka komma ut lite, kanske ner till centrum. får se. har alla haft en bra dag? plockat upp på golvet i mitt rum också, man kunde knappt se golvet kläder överallt. nu kan man iallafall se golvet. en stor städning skulle behövas. nu ska jag plocka ut ur diskmaskinen. hörs snart. ♥

sovmorgon

idag är det skola, och det suger verkligen! jag ser inte fram imot det, helt seriöst. fyfan. vaknade runt åtta tiden, endå sjukt skönt med sovmorgon, så nu måste jag börja fixa mig. dagens strax. ♥

uppdate: ingen bild nu, hittar inte USB kablen. lägger in bilder på dagens när jag kommer hem. ska iväg till tuben snart. ha en bra dag. åtta veckor kvar, sen är det sommarlov. det här klarar jag? rhigt?

storebror

hej där!
haft en bra dag? jag har haft en rätt så bra dag, fick hem mina två leggings som är bästellda ifrån ellos, visar bild imorgon. storebror & hans flickvän var på besök, trevligt trevligt! nu har jag tvättstugan, har så sjukt mycket kläder som är skititga. imorgon är det somsakt skola, fyfan. börjar runt tio tiden slutar runt två. kort dag, skönt. kvällens sista inlägg. jag vet att min uppdatering idag har varit dålig, men det får ni ta. har haft fullt upp. skriver imorgon bitti + dagens innan jag drar till skolan. godnatt.

har tagit massor med bilder idag, men dock inte orkat lägga in dom än, men imorgon lägger jag in dom.

stockholm



godmorgon! tänkte bara säga hej & säga att det blir ingen vidare uppdate idag. men ni överlever väl? hehe. ha det bra, sista dagen på lovet! sorligt.

grenar


ni har varit dåliga på att kommentera. kommentera kommentera kommentera! godnatt.

ALICE & FRIDA DISSAR OCH HISSAR.

nu har jag och min bästis kommit på en ny sak, hiss & diss tillsammans, vi  gör hiss & diss listor tillsammans varje söndag, så skriver hon i sin blogg & jag i min, nice va?

bästis som bor långt bort. ja, men kompisar i all allmänhet, men speciellt bästisar, dom behöver man ju heltiden liksom, nån som stöttar än. och det är svårt att ha en riktig bästisvännskap om personen går i en helt annan skola bor långt åt helvette. men sen har jag ju världens bästavän & tillsammans klarar vi allt, rhigt frida?

skoskav. nu när sommaren har kommit köper man självklart massor med söta ballerina, pumps men sen så kommer skoskaven. nej fy.

föräldrar som läser ens blogg. frida ville att vi skulle ha med det. jag har faktiskt inga problem med att min mamma läser bloggen, jag har igentligen ingeting att dölja. förstår dom som skriver "jag var fett packad i helgen och knulla två st" men det skriver jag inte. eftersom jag har lärt mig allt kan ju inte stå med i en blogg, även fast jag har få läsare så liksom lite privatliv måste man ha. men från början var det ju meningen att allt eller det mesta skulle stå med i denna blogg. men jag insåg att det inte funka.


sommaren. jag känner att sommaren är påväg, det här är härligt. nu har vintern varit aldeles för länge. dax för sommar. solen har skinit ute, man har kunna skippa vinter jackan nästan bara gått med tjocktröja, det här älskar vi!

H&M´s sko kolektion. ja, dom har ju riktigt fina skor. billga & jätte snygga. sen vet jag ju inte om dom har bra kvalite men det får man hoppas. så inte klacken går av när man är ute, det skulle ju inte vara så lyckat..

robinsson. bara för frida. haha, nej men först tyckte jag robinsson var jätte tråkigt, liksom dom är ute på en ö försöker överleva. men helt ärligt tror jag inte dom har det så dåligt som det låter. VISST det är säkert inte lätt, men så som dom får det att låta, lättare är det. tror jag. men nu tittar jag till & med på programet. så dåligt är det ju inte faktiskt.

grönalund. ja, grönalund öppnar ju snart, alla i min närhet ska typ köpa guldkortet, eller okej nästan alla. jag är väldigt höj rädd & spyr lätt. så jag vet inte direkt om jag ska ha det, jag gillar ju vilda musen & nyckelpigan, och dom där, små karuselerna. men i firittfall & popexpressen ser ni aldrig mig, eller okej då ska jag vara riktigt packad. därimot skansen det gillar jag! speciellt allsång på skansen, där ska jag och emma vara, eller hur emma? kanske frida hänger på!

sleep


slumrade till runt tre tiden vaknade av att mamma kom in "alice det är mat." - "redan?" så satt mig och åt pastasallad, mums. och nu är jag pigg. haha. känndes lite sådär, vill ju komma i säng ikväll, vilket lär bli svårt. just nu sitter jag och nördar mig på msn med emma. och äter det äckligaste godiset i påskägget, varför ska jag jämt få äckligt? mitt ägg består typ endast av lakris. på bilden över så ser ni emma & jag en dag i vintras, söööto saknar dig!


V Å R .



lär känna mig.

det som inte är ifyllt vill jag inte svara på.
1. Röker du?: nej
2. Snusar du?: nej
3. Dricker du?: inte bra
4. Vad dricker du?: allt möjligt
5. vilken är din musikstil?: schlager!
6. har du velat ta självmord för du varit olycklig?: nej
4. Anser du att du dricker för mycket?: nej
5. när spydde du senast?: länge sen
6. vilken skola går du i ? sofiaskolan
7. vilket land är du ifrån? sverige & norge
8. Är du snål?: hoppas jag inte
9. Är du en egoist?: haha, ibland
10. Är du snäll?: jaa!
11. Är du falsk?: nej
12. Är du blyg?: i början
13. Vilket stjärntecken är du?:  skorpionen
14. Stämmer ditt stjärntecken in på dig?: ja
15. Dagdrömmer du mycket?: ibland
16. Är du lycklig?: jadå
17. Om inte, när var du senast lycklig?: är lycklig men har varit lyckligare
18. Vad är du rädd för?: hajar
19. Vad hoppas du inte ska hända?: att nån som står mig nära dör
20. Skolkar du?: för ofta
21. Äter du frukost?: bara på helgerna
22. Hur lång är du?: 164 ungifär
23. är du nöjd med längden? nej, vill vara längre
24. vad har du för hårfärg?: mörk mörk brunt
25. har du bra självförtroende: nej
26. Är du nöjd med dig själv?: aldrig
27. Har du färgat hår?: massor, har typ haft alla färger man kan ha
28. Piercad?: tagit bort
29. Tatuerad?: vill ha
30. Är du oskuld?:
31. Har du strulat med någon av samma kön?:
32. Kramar eller pussar?: både &
33. Skulle du kunna dejta en 24 åring?: haha, tror jag inte
34. Är muskler på killar viktigt?: ganska
35. Hur ser din drömkille ut?: seth
36. Har du varit på en strippklubb?: haha, nej
37. har du pussat någon den senaste månaden?: ja38.
Vem kramade du senast?: mamma tror jag
39. Vem gillar du?: ingen
40. Är du kär?: nej
41. Vilken är din favoritfärg?: rosa
42. Vad äger du för mobil?: Sony ericsson
43. Vad pluggar/jobbar du med?: skolan
44. När grät du senast?: tag sen
45. Vad ber du din mamma köpa i en mataffär?: vet inte?
46. Vilken frukt tycker du om?: apelsin
47. Vad är det bästa med sommar?: värmen, sommarlov i love sommar.
48. Har du något oförglömligt minne till någon av årstiderna: grekland kreta med emma, det var underbart!
49. Vem kan du prata om allt med?: frida & mamma
50. Hur ofta tränar du?: aldrig typ
51. Gillar du att träna?: haha
52. Går du på gympa lektionerna?: nej
53. Vad är din högsta önskan just nu?: åka utomlands snart!
54. Vad vill du bli när du blir stor?: journalist
55. Vad kan du inte leva utan?: familjen & vännerna
56. Tv eller data?: data
57. Använder du string?: yeees
58. använder du hotpants?: ibland
59. använder du bh?: ja?
60. dagens roligaste?: inget
61. nu när du är klar, hur mycket är klockan?: 12.57


Söndag morgon

godmorgon!
tidigt.. men iallafall, när jag vakna kom jag på att det snart är skola.. så jag blundade och önska att jag drömde.. haha, men det gjorde jag inte då, nej fy sjutton. kommer aldlrig klara det här. skoooola. iflera veckor, sen sommar lov. dock har jag turen att få resa till grekland om lite mer en fyra veckor, så jag ska igentligen inte klaga. så har vi blondinbella som är påväg till underbara mallorca, jag är inte liiiiite avensjuk. jaja, det är väl bara ta tag i allt, för jag är inte så efektiv i skolan som ni vet..

jag längtar till jag ligger på denna stranden och steker.

stor större störst


måste anstränga mig för att orka hålla ögonen öppna. nått hände under bröstet, skit ont gjorde det. så mamma vill att jag sover nu typ. & jag hade lovat att snacka med frida, åh. i värsta fall får jag ta det imorgon, och hjärat DÅ lovar jag att prata heeeela natten. för just nu så är jag galet trött, kommer säkert somna i telefon som jag brukar, haha. andas sjukt högt så folk brukar få för sig att jag får astma anfall. iallafall, imorgon ska jag köra hiss & diss, var ju ett tag sen, nice va? nej, nu ska jag sova, föööörlåt frida, vill ABSOLUT snacka med dig inte det, men liksom u know mammor. men imorgon HELA NATTEN ? ;) iiiii love u moste. asså helt seriöst, läsarna ni borde fatta frida its my bestfriend. hihi. jag älskar dig & galet sugen på jordgubbar.

KÄRLEK stavar jag det.


den hära fanns på bikbok för ett tag sen, ingen aning om den finns kvar.
men söt är den. till thigts eller jeans.

gamla stan, djurgården, kungsan, söder, östermalm.

hej på er!
kom nästan precis hem. är nya headern fin? och sen om ni bläddrar ner så ser ni bilder ifrån dagen. vi har gått runt, i det fina vädret åkt båt, fikat, käkat glass, och resturang. har varit en bra familje dag, förutom att alva fått några utbrott, jag tror jag kommer bli en suverän mamma, "käfften nu fittunge så går vi" .. haha. annars har faktiskt dagen varit väldigt lyckad, vi han in på H&M och köpa en founditon också. ikväll har jag ingen aning om vad som händer, hoppas på nått roligt! vi hörs.


bilder










påskafton


lördag & påsk, glad påsk allihoppa!
sov jätte gott idag, vaknade av att lillasyster sa, "ska vi se vad vi fått i våra ägg alice?" (inte mitt ägg på bilden, lånad av google.) och äggen var gigantiska, inte bara med godis lite små skaer också, roligt! idag är det ju påsk, då ska man fira påsk med hela släkten, men nu är det så i min släkt i år har vi fått ändrat lite, min moster mår illa helatiden, hon är ju gravid. så hon kan inte gå ut, orkar inget. hennes två barn är på landet med min andra kusin & moster. men vårat land är toaletten trasig, så mormor & morfar är där för att laga, sen är vi inte sådära jätte förtjusta i påsk mat, så det blir jag mamma och alva, som ska ut idag på dagen in i stan sen ska vi äta på resturang, inte sån speciell påsk, men vi har annars nästan varje år firat med släkten, så vi tar igen nästa år. sen tycker jag det är trevligt med bara mamma, och sen påsk maten är ju inte sådära jätte god.. heldre på resturang. fast påskägg får vi självklart, hehe. sen ska jag ju endå bo på landet två veckor i sommar och då kommer säkert heeeeeela släkten på mammas sida vara där. ah. ska ta med cameran idag också, måste liksom ta lite nya fotton, känns rätt tråkigt med samma gammla. men nu laddar den, vi hörs ikväll! ha det bra.

singing bee


såg nyss singing bee, tror det var erik? eller kanske mackan? tror iaf det var erik, sjutton va jag garvade, han är så rolig, haha. fan va han är kul!

sing for me


måste ta nya bilder...
satt och kolla på så ska det låta med familjen, lovade mamma.
alla satt och sjöng med till låtarna, haha. och nu hör man alva stå och sjunga, och det låter heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemskt. haha. ska snacka med bästis ikväll också. nu ska jag fortsätta vara social med familjen, vi hörs ikväll! puss.


rachel bilson and adam brody








åh, fick jag välja en känndis jag skulle vilja se ut som skulle det vara rachel bilson och skulle vilja ha adam brody riktig sötnos. :)

stakarn!

vet ni vad jag hatar? ni vet sånna som sitter och loggar in typ 30 gånger ut & in, och igår var det rätt kul.. jag och emma en annan random kille hade konvikation alla tre på msn,

Alice / Påsklov säger: vad gör ni?
Emma säger: Nej :D
Berge säger: bara typ 20personer som skriver o vill träffa mig i mrrn :/

fem minuter senare ..
loggar den dära berge in "någon som vill ses imorgon?"

Alice / Påsklov säger:

det var ju 20 st som ville träffa dig ;)

ellllllller du ljög

SES I MRRN? (L) säger: nej :D
Alice / Påsklov säger: men varför heter du så då?

och så svara inte jävlen, HAHA. sånt där är så synd, leka fett ball. och han håller på sådär varje dag.. snacka om att inte ha några vänner.


lila blommor


var och handlade med mamma & käkade, kom på att jag inte käkat någonting på hela dagen men min mage kurra inte.. iallafall, har inte hänt så mycket annars, funderar på att kanske dra ute ikväll.. vi får se. vädret är strålande, sjukt fint faktiskt härligt, nu känns det värkligen som sommaren är här snart! och om lite mer än en månad åker jag till grekland & jag får en kusin! va roligt? känns som maj månad kommer bli bra! men en klump i magen har jag, skolan på tisdag. + jag ska till kuratorn och jäkla socialen, snacka om att jag är lite förbannad. aja, det är lov! ska inte tänka på det. vi hörs ikväll, hoppas att allt är bra med er!

godmorgon!


fina bästis!

sååååå, hela morgonen har jag typ kollat på the oc. yes, jag är gaaaalen i den serien, den är ju sjukt bra. men tog mig upp och ducsha och ska börja fixa mig snart. sen vill jag bara be om ursäkt för mitt lilla utbrott igår, eller ni vet när den anonyma personen fråga om jag inte kan stava, grejen är den asså jag blir inte sur för den frågar UTAN för att den inte vågar skriva sitt namn, liksom självklart får man fråga men liksom känns rätt omoget när man inte vågar skriva sitt namn, DET gör mig sur.



uppdate: har den gamla headern igen, tills fixat en ny! hoppas det är OK.
vill ha lite nyare bilder liksom.

haha

bevis på att man är trött:


Alice / Påsklov säger:

vifta på tårna

emma säger:

jaggör det

Alice / Påsklov säger:

är det skönt?

klockan är 01.29, jag är klar vaken.


smoothie


jaaaaaaaa tack!

förlåt för min blogg sugigt som vanligt, min blogg lust är rätt dålig just nu. tänkte iallafall säga godnatt jag är sjukt irriterad på en sak. sovgott.

Fega jävel!

anonym om stor bloggarna:
Kan du överhuvudtaget stava människa?!!?
IP: 213.89.229.3

tänkte svara på det här på en gång MÄNNISKA,
jag kan inte stava bra, bror på att jag har dyselexi.
hoppas du är nöjd nu diiiiin jävla ****.
då kanske du kan svara på min fråga:
VÅGAR DU INTE SKRIVA DITT NAMN MÄNNISKA?

alice humor i ett nötskal

jag och emma har en rätt rolig konvikation på msn,
vi snackar om lite allt möjligt privatliv, så kommer vi in på killar,
gamla ex och sånt .. jag frågar ut henna lite om S, haha :o
och jag påstår att han FORTFARANDE betyder för henne.
det gör han.. sen kommer vi in på lite andra ex till en
av oss två.. haha, (för att inte skriva namenen, blir det
kille 1 2 3)

samma sak med KILLE1

längst in i mitt vänstra öra, betyder han.

KILLE2 längst in i hjärtat

KILLE3, .. längst ut i rövhålet, räcker med en liten gas så är han ute
haha, ingen kanske fattar, men det hääääär tyckete jag var LIIITE roligt ;) förtjänar att vara i min blogg.
kan säga att jag inte garva LIIIIIITE, haha..


sjukt jobbigt...

sååååå sjukt pinsamt, min killkompis syster är här,
och jag är såhära ny vaken ofixad typ pyamas,
haha .. och jag pallar IIIIIINTE gå ut,
för då kommer hon säga HUR
roligt det var att se mig imorse.

ibland hatar jag dig, :)

school


godmorgon, sovit gott? det har jag! vaknade runt tio tiden. den hära veckan har gått aldeles för fort! redan torsdag, på tisdag är det skola. tanken får mig nästan att börja skära mig, okej nej men asså ni förstår vad jag menar. helvettet. idag ska jag försöka att fixa på bloggen, jag kommer antagligen misslyckas som vanligt, för jag är såååå otroligt teknisk vet ni. headern ska bli lite mindre, tycker den är i största lagret. känner lite hur jag saknar att det var 10 gånger enklare att förstå på devote, men liksom inte lika snyggt. nu ska jag sluta små prata, vi hörs senare!

Rent hus!

såg nyss på rent hus på webben,
asså det är sjukt hur man kan bo sådär, det är äckligt
jag må haft stökigt I MITT RUM, äckligt, men det där är långt ifrån. jag kan iallafall ta reda på det,
asså hur man kan leva så, ÄTA SÅ. hela huset är ju äckligt, i mitt hus är det endast mitt rum som kan vara
äckligt stökigt aldrig övrigt. men asså tänk att äta när det typ är möggligt, bakterier. det är som om man blundar
för all smutts. asså seriöst det kryper i kroppen på mig. från & med nu, ska mitt rum vara prickfritt.
nu berätta emma en sak, att man inte får städa på en månad om man ska vara med i det programet.

Bild lånad från google.

stor bloggarna

tänkte säga godnatt , men först tänkte jag skriva lite vad jag tycker om dom stora bloggarna.

Kenza - hon har ju ett sjukt fint natuligt utsende som jag själv dör för, men sen är hennes blogg T R Å K I G.
men endå hon ser sjukt bra ut, och värkar vara en sjukt trevlig tjej!

Kissie - jag ju inte förneka att jag läser hennes blogg, trotts att jag tycker hon värkar vara lite omogen
så älskar jag hennes blogg, den är faktiskt bra ärligt talat, den är rolig. men hon är värkligen omogen
fjortis snart arton år, det är synd. och hon värkar vara otroligt avunsjuk på blondinbella. ;)

Stina-Lee - rätt intessant blogg, men rätt tråkig. men hon värkar vara super gullig!

Blondinbella - sveriges framgångsrikaste tonåring, hon är sjukt duktig, 18 och har kommit långt,
men ibland tycker jag hon måste vara tonåring. men den dära tjejen kommer gå långt.
sen liksom ha hennes plånbok tackar man inte nej till. ;)


ser att den dära desiree kommit upp till topp 3 i mest besökta, kul för henne!

ja det där med stora bloggar är nog inte helt lätt, mycket kretik måste det vara .. jag gillar faktkiskt mest dom små oupptäckta bloggarna. men avunsjuk blir man ju, ;) för vem vill inte tjäna flera tusen kronor på att blogga? haha.


TÄVLING HOS FEBB.BLOGG.SE!


jag vill ABSOLUT vinna :) så SJÄLVKLAAAAAART är jag med och tävlar hos FEBB om det hära underbara. nu håller jag tummarna för att jag vinner, va med du också, tryck HÄR för att vara med, lycka till!

-



det var ju ett tag sen, :)
tjocktröja - bikbok
linne - gina tricot
dagens.

landet maby? :)

har precis snackat med kusin i telen, vi kanske ska till landet och fira påsk, roooooligt va? :)
bara vi fyra kusinerna, haha :) sen är mormor och morfar i en stuga, men vi har en egen :)
och så har vi sån dära äcklig baja-maja, haha. men vi ska bästemma och det,
vi ska åka på fredag - söndag, sen söndag eller måndag är jag med frida.
det är typ det som händer, :) nu ska jag fortsätta snacka med amanda.
rooooooligt va? jag är glad* vi ses bebisar.

assssså lackar, blir inget landet för massa skit + mamma kom in fett ledsen ba:
"jag hade hoppas på att ha dig hemma, vill umgås med dig."


Sickla and Farsta

hemma, var ute en sväng kolla i affärer, men kännde att jag blev dåligare. tydligen är det inte förkyldning, jag är pollen alärgisk! jag vet att jag är lite, men inte såhär mycket. det kliar i mina ögon rinner, halsont, allt. ucsh va det här är jobbigt! drack en super god smothie ute iallafall, mums :). nu ska jag laga lite pasta med myyyycket salt, asså min specialare ;) haha. vi hörs senare, kanske blir lite roligare blogg. :) vi får se, hej sålänge!


snart grekland igen, dock inte kreta och inte med Emmaholmberg, synd. Men jag längtar galet mycket. i love grekland! :)


GRATTIS GUMMAN



GRATTIS ÄLSKLING!
- jag vet att våran vännskap har varit sådär i vissa tillfällen, men inerst inne så betyder du sjukt mycket och det du gjort för mig. ställt upp i dom flästa lägen. så hjärtat, grattis ha en underbar födelsedag! jag älskar dig glöm aldrig det.

rädda mig!

asså alvarligt jag är uppe nu, liksom nio.. jag mår sjukt illa, och är galet förkyld.. känns jätte bra när det är lov också.. asså jag blir fett irreterad, mitt lov är förstört. har typ INGETING att säga. såååå, puss.

hitta en sjukt gammal bild, GLÄDJE stavas det.


sötnos


har jag inte världens finaste syster, shit titta på henne :) saknar dig hjärtat och älskar dig även fast jag inte visar det alltid.

Nilsson

hittade kissies brors blogg, hon vill ju aldrig länka honom hon är rädd att han får fler läsare, och blir stor. och ja, hans blogg är 10 gånger bättre än kissies, speciellt när han gör narr av kissie. för att checka peters blogg tryck HÄR.

till sommaren


den hära bikinin är ju häfftig, jag är ju fast i min leoparbikini från förra året,
och sen har jag en dior bikini, visst man har aldrig för många.
dyr är den inte häller, från GINA TRICOT.
jag tycker den är as ball.
79 kronor delen.

Tsatsiki Morsan Och Polisen & Tsatsiki Vänner För Alltid

kollade nyss på tatsiki båda filmerna, asså får värsta greklans kännslan, va skönt det ska bli att komma bort en vecka till värmen, jag längtar verkligen galet mycket. bara en månad och tretton dagar kvar. sen är det sommar ju, va härligt. idag ser planerna rätt tråkiga ut, inget planerat får se vad som händer. nu ska jag sätta på en film, känns väldigt tråkigt men endå mysigt. vaknade upp förkyld täppt i näsan och halsont, bäst att ta det lungt. tråkigt att bli sjuk på påsklovet. aja, får bara vila upp mig. vi hörs sen.
tsatsiki.jpg Tsatsiki, morsan och polisen image by ljungblom
tsatsiki och morsan, visst är hon häfftig mamma?

Brake up call

haha, asså ni vet att nrj brukar ha wake up call och nu har dom gjort brake up call dom gör slut via radio, stakarn trodde det var ett skämmt. för att lyssna tryck HÄR.

hey


lite blogg lust sådär (a)
snackar med livsvän. and i miss u bebi.
aaaaasså har typ INGETING att göra, imorron måste jag fan hitta på nått.
asså svär i natt ska jag vara uppe fett länge, hehe :)
har somnat fett tidigt senaste dagarna, tråk.
ahw, asså har typ nothing att säga.
vi hörs allihoppa, thaha.

stor familj

kollade nyss på familjen anorlunda på webben, det är typ familjer med tio barn, asså seriöst. tänk va jobbigt att ha så många syskon. jag klagar på mina tre, och det är bara jag och min lillasyster som bor hemma, ibland känns det som om hon är lika jobbig som 12 små skit ungar. jag skulle inte stå ut med 9 syskon. behöva hjälpa till hemma, inte få lika mycket, asså shit, hur orkar man föda 10 barn, visst skulle det vara roligt, men liksom nej fy fan va jobbigt. haha. jag trivs med mina tre syskon, även fast min lillasyster kan vara sjukt jobbig. haha, det kan man inte tro hon ser ut som en ängel med sitt vita hår, och blåa ögon, men fy fan va jobbig hon är.. ibland tror jag att hon har ADHD, men mamma vägrar kolla upp det. haha, sen finns det alltid nån att reta upp, och reta är jag bra på. thihi.




sommar baby!


asså driver inte vädret är typ fett fint, man blir liksom glad av vädret :)

Grekland snart

hej, skit va fint det är ute ska ut i solen och köpa glass med syster, hihi :)
väntar bara på att hon kommer hem ifrån fritis. asså jag verkligen hatar att vara på landet, men täk va skönt endå nu :) vi kanske ska dit typ, vi får se. igentligen suger landet, men liksom ibland kan det vara mysigt hihi. och om lite mer en än månad så ska jag till grekland ju, asså snacka om att jag längtar, skit va nice. :) hihi. och mamma som ska till london, oretvist! nej nu ska jag ut i solen, hörs snart!

för bara några veckor sen snöa det.

Min helg

just det, har ju inte berättat om helgen, haha. tänkte på det nyss. vi var iallafall ute i fredags och lördags, och i lördags sov jag hemma hos fanny med jennifer när vi kom in på kvällen så satt vi på beck, men vi titta typ inte, utan vi ringde runt till alla möjliga, det var sjukt  jävla roligt, så vi snackade ett tag med dom, sen somnade jag (såklart först) haha, för er som inte vet, jag älskar att sova, jag sommnar alltid först på en minut, haha. sen på morgonen vakna jag och väkte jennifer vi satt och kollade på film och snacka, hon är ju sjukt jävla söt :) fanny sötnosen låg och sov med natt mösan, haha, fast jag lyckades väcka henne också, sen käka vi fixade oss stak till farsta sen älvsjö sen porrbutik, tyvärr blev det inte nån porrfilm, vi får ta det nån annan gång ;) haha. ja, asså min helg kortfattat. helgen var en skön chill helg, :) roligt hade jag iallafall ute. puss.


lite roligt

idag har jag skrivitt lite iallafall, min blogg lust har ju varit dålig på senaste dar, men nu känner jag för att blogga för liksom jag har inget annat att göra :) blir ingen utgång ikväll, får syselsätta mig med annat. måste tvätta bort mitt smink har haft samma smink 3 dagar nu, sminkar på helatiden, lager på lager. inte bra, kommer typ få acne snart. haha. föresten en annan kul sak som hände idag, jag och fanny gick av vid midsommarkransen, så blev hon as piss nödig vår buss skulle inte komma förns om en halvtimma, så vi gick in i en liten butik, som jag trodde var en filmbutik, och så ställde jag och kolla vad det var för filmer så såg jag att det var värsta porrbutiken, asså ni skulle sätt mina ögon bara massa porrfilmer, haha. ska gå och tvätta bort sminket nu, brb. :)

Suddigt


Min soulmate

pratade nyss med min andra halva i telefon, asså det är sjukt skönt att ha henne. ni vet, hon som ställer upp i alla lägen, lyssnar, asså seriöst hjärtat jag saknar dig sjukt vet inte hur jag skulle klara mig utan dig, utan ditt stöd, bara jag har dig vid min sida frida albiin då klarar jag allt, jag älskar dig så sjukt mycket bästavän! <33333333333333333333333


äääääälskling :) okej inte världens finaste bilder, men vem fan bryr sig ;) ni måste ju få se mig bakom allt. haha.

Lördagens





lite fler bilder från igår, dom får räcka har liksom inte så jäääääätte många.


GAAAAH


skiiiiiit va jag sakar min läpp piercing, haha :) bild på mig som blond och pieracad :) saknar hårfärgen & piercingen,
gaaaaah, skulle aldrig tagit bort & färgat. ge mig.

Fler Bilder Kommer



tack vädergud

asså härligt väder har vi iallafall i stockholm :) så klaga inte! haha.
nej gud vilken härlig dag, köpte väst två par skor leggings och skärp :)
nu ska jag inte sitta inne, ut med er! jag älskar sverige ;)

tjao!

sitter och lyssnar på schlager musik, hehe :) ska dra om ett tag, har plattat håret, satt upp det i en häst svans, han ju inte ducsha, så liksom :) hehe. nej, hoppas ni får en underbar lördag, allihoppa! vi hörs.

lite blogg

asså hade bara lite lust att blogga, har ju liksom inte gjort det på jätte länge,  ska typ strax platta håret, fixa, har lite våår lock idag, :) naajsigt alltså. haha, skönt med vår, asså seriöst :) det är helt blått på himlen, ASSÅ DEN HÄRA KÄNNSLAN ÄR OBESRKRIVLIG. asså jag verkligen älskar sverige nu, haha :) nej men asså sveriges väder är sisådär, aah, men nu ska jag platta mitt hår. vi hörs innan jag taggar till staden, vi hörs, pussar :)

den tog jag när jag var med bästis, men det är rätt tråkigt för bilderna blir inte lika fina i litet fortmat.

smile

nu.. ska jag vara lite gladare, känner att bloggen har varit där jag tagit ut min illska! iallafall, idag ska jag och shoppa, för att liksom " få bort " min arghet, nerå, men det är fan vår, jag vill ha vår kläder :) så jag ska köpa skor bland annat, dagens planer. igår föresten, var jag ute med randoms, utom J&F men iallafall, ucsh, det var rätt roligt endå. fast jag blev lite arg. föresten, har börjat andvända min mobil igen, för er som INTE vet har den vart avstängd under ett tag, men nu är den på igen, såå nu kan jag messa. jaaaaaaaaaa, :) nej, men ska börja fixa mig & jag vet klockan är fett lite men jag är sjukt jävla pigg! haha. glömde cameran inne igår, smart aas! kram & massa pussar. hehe.

happy face


ARG

asså så synd, nån / några människor har hackat sig in på blondinbellas blogg och förstört
det är synd att det finns sånna människor, jag blir sjukt jävla arg.
ucsh, äckliga människor som inte kan glädjas åt andras framgång.

lackar sönder fan !

jag vet att jag vart usel på att uppdatera, men ingen blogg lust typ. asså, vet just nu inte hur bloggen kommer se ut. för min blogg lust är låg nu, men hoppas den kommer tillbaks :) nu ska jag gå och fixa i årdning mig, skit måste bara medela: VÅREN ÄR HÄR! asså snacka om mysigt, sen har vi påsklov ;) skönt! mamma har snackat med läraren, och vet ni? DOM TROR JAG BEHÖVER GÅ HOS NÅN KURATOR, så tydligen har dom beställt tid efter påsk, haha.. asså seriöst? driver nån med mig? jag blev as sur asså. sen ska dom typ reda ut social utredning? haha, seriöst? -.- what? dom tror typ jag är sjuk eller nått? för jag har mycket skolk? ucsh, snacka om att jag typ lackar sönder, aja, dax för städning + årda mig. vi hörs antingen ikväll, eller nån annan dag just nu är blogg lusten nere. men hoppas den är tillbaks snar. puss.


Onsdag Kväll

vill bara medela att bloggen kommer vara tyst idag, har sjukt ont i magen, vi hörs imorgon. ciao!

Dagens Outfit!

tänkte slänga in en dagens outfit :) hihi, var ju ett tag sen.. har aldrig gjort det i den hära bloggen typ, men i gamla :) (alices.devote.se) hihi. så här har ni;

leggings - gt
linne - gt
adidas tröja - adidas
& sen måste jag bara säääga att jag är så sjukt glad att linda valde hugod! i love it.

RSS 2.0